kayıt

jim carrey

  1. 1
    yüzyılın en iyi komedyenlerinden olduğunu düşünürdüm ama beni çok yanlıttı 23 numara filmini izledikten sonra anladımki bu adam her türlü rolü oynar arkadaş çok başarılı bir oyuncu kesinlikle sırf o var diye izlenir her filmi
    #20284 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  2. 2
    komik adam ı oynamamalıdır. o işi de iyi yapmaktadır ama filmlerin geneline bakıldığında eternal sunshine olsun 23 olsun bu tür rolleri güldürmekten çok daha iyi yapmaktadır. salak ile avanak gibi filmlerinin yeri elbette ayrıdır ama kendini komedyenlikle asla kısıtlamamalıdır.*
    #20302 chronzon | 14 yıl önce
     
  3. 3
    don't you want somebody to loveeeeeeee.. yorumuyla beni benden alan mimiklerini ustalıkla kullanan oyuncu.
     
  4. 4
    eternal sunshine of the spotless mind filmiyle de the number 23 filminde olduğu gibi güldürmeden de çok iyi iş çıkarabildiğini gördüğümüz oyuncu.
    #24062 radiergummi | 14 yıl önce
     
  5. 5
    gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan biridir. birbirinden çok ayrı karakterlere başarıyla bürünebilme başarısına sahiptir. iş disiplini, özel hayatına gösterdiği özen, sadece bir oyuncu olarak değil bir insan olarak da bu adama büyük saygı duymanızı sağlar. yes man en eğlenceli filmlerindendir.
    #25229 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  6. 6
    batman forever'da sergilediği the riddler performansıyla bu rolü bi daha feriştahı gelse daha iyi oynayamayacağını düşündüren oyuncudur.
    #29031 the riddler | 14 yıl önce