kayıt

bir insanı hayatından silmene neden olan hareketler

  1. 16
    orospu çocukluğu yapmak. hayatımdan misal: en yakın arkadaşının, nerdeyse hayatını beraber geçirdiğin dostunun, sevgilinle tanıştırdıktan bir ay sonra onla beraber olması. senden herşeyi gizlemesi.

    amcıklık yapmak. hayatımdan misal: üç yıldır sevdiğin değer verdiğin sevgilinin, yeni tanıştırdığın yakın arkadaşınla muhabbet kurup, boktan sebeplerle senden ayrılıp, arkadaşına kaçması.


    * * * *
    #27403 orhanbencegay | 14 yıl önce
     
  2. 29
    onca çabaya, gösterdiğin anlayışa, zor günlerinde verdiğin desteğe, yeri geldiğinde onu ondan haz etmeyen çoğunluğa savunmana, en uyduruboktan dertlerini bile "avrupa birliği tarım politikalarına ülke olarak yeterince uygun muyuz" ciddiyetiyle ele almana ve dahi kendi derdinmişçesine sahiplenmene rağmen; sana dair ilk yersiz şüphesinde "umursamıyorsun zaten, keyfine eğlencene bakıyorsun" suçlamasıyla sana tavır koyup, telefonları bile açmaması. sen işin ucunu bırakınca da, sosyal ağlarda adeta evrenin sırrını bulmuş bir edayla "insanları çözdüm yae, dost dediğin şöyle olacak, kötü insanlar bilmemnedir, biz çok duyduk, herkes aynı*" moduna bürünmesi, tüy dikmesi.

    bırakınız efendim, hayır gelmez. çoğunluğun bir bildiği var bazı durumlarda; aksini ispata uğraşmaya, amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışmamak gerek.
    #54979 vaybenimelektrikcim | 11 yıl önce
     
  3. 4
    kişiye verdiğiniz değere göre değişiklik gösteren hareketlerdir.bazen ne yaparsa yapsın hayatınızdan çıkaramazsınız birilerini,bazen ise çok ufak bir hareket bu duruma sebep olur.

    kişisel olarak herkesi seviyormuş gibi davrandığım için,insanları hayatımdan çıkardığımda çoğu bunun geçici bir durum olduğu hissine kapılır.toleransımın çok fazla olduğu insanlar vardır;ama o kırmızı halkanın dışında kalanlar için çok düşünmem.

    belki acımasız,belki gereksiz bir tavırdır dışardan bakanlar için...ama asıl yanlış,hak etmediğine inanılan kişileri etrafta bulundurmaktır.çünkü bu sizden önce gerçekten hak edenlere yapılmış bir haksızlıktır.
    #19706 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  4. 3
    öyle bi hareket yoktur. eğer bir insan hayatınızda kalmayı isterse, siz ne yaparsanız yapın o kişi hep hayatınızda kalıcaktır.
    #19704 halojan | 14 yıl önce
     
  5. 9
    "sen daha iyisine layıksın", "seviyorum seni, ama ikimiz için de doğru olan bu", "arkadaş kalalım" repliklerini kullanıyorsa, silin, ezin, ağzına sıçın bu insanın... "başkasını seviyorum" diyosa, tokatlayıp eyvallah diyin, ama diğerlerini diyorsa, yüzüne bakmadan kalkıp hayatınıza devam edin
    #21981 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  6. 11
    hiç bir şey yapmaması, ilgisizliği.
     
  7. 21
    ayrıldığım her kız bu kategoriye girer, yapamıyorum ben arkadaş geyiğini
    #43298 35bucuk | 13 yıl önce
     
  8. 19
    senin yerine kütüphane koluna girmesi. insan lisedeyken fevri davranabiliyor tabi*
    #42630 rphalange | 13 yıl önce
     
  9. 18
    ses çıkartarak sakız çiğnemesi kesinlikle daha da konuşmam.
    #42626 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  10. 35
    saygısızlık**
    #79301 dadada | 10 yıl önce
     
  11. 37
    gerçekten fesat olduğunu fark etmek.
    #80037 bussurubussuru | 10 yıl önce
     
  12. 39
    sosyal medyada "adam gibi adam tayyip erdoğan" tarzı yazılar paylaşıp üstüne bi de senle anlamsız bi tartışmaya girmesi...
    #80348 chanra | 10 yıl önce
     
  13. 38
    Bulaşıcı melankoli
    #80086 atarliceviz | 10 yıl önce
     
  14. 44
    yha haftaya görüşelim diyip 1 yıl boyunca görüşmeye yeltenmemek. arkadaşlığın için gösterdiğin çabanın karşı taraftan gelmemesi. mesela arayıp bir nasılsın demek çok da zor değil.

    ama işte arkadaşlığın gerçekten ne olduğunu, değerini bilen pek yok malesef.
    #104181 feminist as fuck | 7 yıl önce
     
  15. 31
    insanları birbirini düşürmesi ,yalan söylemesi, atatürk'e saygı duymaması ve yere tükürmesi..
    (bkz: yere tükürmek)
    #55008 calculus | 11 yıl önce