kayıt

kollarındaki tüyleri almayan kadın

  1. 1
    doğal olduğu hali seven kadındır.
    #17921 raistlin | 14 yıl önce
     
  2. 2
    kollarındakiler kıldan ziyade tüyse, zaten almaya kasmasına gerek olmayan kadındır. zira kılsa, ve yün kıvamındaysa alınması farz değil, fakat sünnettir. *
    #17922 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  3. 3
    böle kıldan tüyden meselelere takılmayan kızlardır.
    #17966 catgirl | 14 yıl önce
     
  4. 4
    insanları kategorize etmekten ne zaman vazgeçeceğiz acaba dedirten başlıktır.vardır/yoktur,alıyordur/almıyordur tamam ama kısacası bundan sözlüğe nedir?sözlüklerde elbette geyik muhabbeti de gereklidir ama açılacak-açılması gereken- milyon başlık varken,neden bu ve türevleriyle uğraştığımızın mantıklı bir açıklaması olamaz.
    #17968 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  5. 5
    kollarındaki tüyleri almayan erkekten bir farkı yoktur. bacaklara ağda yapmak bile bir gereksizlik, erkeğin kadını çekici görme arzusu, kadının kendini beğendirme çabası, * bir çeşit toplumsal baskıyken yeni yeni icatlar çıkarmaya hiç gerek yok. temizlik açısından gerekli olan kıllar alınır arkadaş, kol ne?
    #25000 lilith | 14 yıl önce
     
  6. 6
    diğer kadınlardan daha güzel olmalıyım anlayışı içerisine girmeyen kadındır. kısa zamanda bu anlayışa girmelidir zira rekabet iyidir. bu şekilde doğal olduğunu savunması ne kadar mantıklıdır bilinmez.
    #25017 burocknroll | 14 yıl önce
     
  7. 7
    doğallıktan ziyade tercih meselesidir. erkeklerin üzerinde genellemeler yapabileceği ve kural koyabileceği bir durum değildir. herkes bu konudaki görüşünü elbette açıklayabilir; ancak hegemonik bir dille kişisel tercihlere karışmak abestir. ayrıca kadınlar erkekler kendilerini seçsin, beğensin diye erkeklerin istediği gibi davranmakla yükümlü varlıklar değildir. erkeğin kendisinin seçici olduğu sanrısı da egonun tavan yapmasından gelmektedir sanki. tabi bu tavan yapan egoda ataerkillik hastalığının da payı büyüktür. velhasıl-ı kelam bir es verip ataerkilliği ve üzerimizdeki stereotipleri sorgulasak mı acaba?

    edit:anlatım bozuklukları ve imla
    #25049 hampartzum | 14 yıl önce
     
  8. 8
    akkıllı kadın.
    #25066 gerund | 14 yıl önce
     
  9. 9
    götündekileride almayan kadındır.. *

    iğrençtir.. karşı kampanya başlatılması gereken durumdur..

    (bkz: kadınların kollarındaki tüyleri alma hareketi) *
    #26995 mt2atakan | 14 yıl önce