kayıt

mesut özil

  1. 1
    türk asıllı, alman futbolcu. schalke 04 de futbola baslamıs daha sonra werder bremen takımına transfer olmustur. turk mıllı takımı adına bır kayıp oldugu acıktır.
    #17110 matematicus | 14 yıl önce
     
  2. 2
    cassio de souza soares lincoln galatasaray'a transfer olunca ilk 11 yüzü görebilmiştir galatasaray keşke lincoln yerine onu alsaydı daha 22 yaşında ofansif orta saha oyuncusu kanatlardada oynayabiliyo* kısacası fatih terim onu milli takıma çağırmayarak kendi kalesine sağlam bi şutla golünü atmıştır bizim açımızdan kötü oldu belki ama mesut özil dünya kupasının yıldızlarından olabilir şimdi en azından
    #20831 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  3. 3
    real madrid'in 13. orta saha oyuncusu olmuştur.
    #26005 6xavi 10rdj | 14 yıl önce
     
  4. 4
    mesut'u galatasaray'a götürmüşler zamanında, onlar da "çok zayıf bu solucan gibi, bu çocuktan iyi futbolcu olmaz" diyip antrenman maçına bile çıkarmadan göndermişler.
    #26363 pumpkin queen | 14 yıl önce
     
  5. 5
    dünya kupasında kendini gösterip, dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan real madrid'e transfer olmuştur.
    #27894 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: stewie griffin)
    #27947 orhanbencegay | 14 yıl önce
     
  7. 7
    kendisine beslediğim sempatinin türk milli takımındaki oyunculara beslediğim sempatiden kat kat yüksek olduğu futbolcu.

    en büyük şanssızlığı hala daha türk milli takımını seçmemesi nedeniyle kendisini hunharca eleştiren kesimin varlığıdır.

    oldu canım, dünyanın en iyi 10 futbolcusu içinde olduğunun tartışılmasına bile gerek duyulmadığı bir adam estonya ve andorra gibi harita üzerinde bile gösterilmesinin zor olduğu sikindirik ülkelerle dördüncülük mücadelesi veren bir takım adına mı oynayacak? kariyerinin zirvesindeyken bütün avrupa şampiyonaları ve dünya kupalarında tatile mi gidecek?

    sormazlar mı adama sen kimsin, nasıl mesut'tan böyle bir karar almasını bekliyorsun diye? aralıksız her dünya ve avrupa şampiyonasına katıl, bunların hepsindenden minimum çeyrek final oyna, mesut seni seçmezse o zaman eleştiri hakkına sahip olursun, o da belki. senin takımın lobi haline gelmiş, antrenmanda taşağını kaşıma performansıyla bünyesine oyuncu kabul eder hale gelmiş, sen hala daha mesut'a çamur atmaya devam et. he canım he.

    (bkz: bi bitmediniz )
    #60668 lord of the cakars | 11 yıl önce
     
  8. 8
    koyu bir fenerbahçe taraftarıdır. bir gün kendisini çubuklu forma içerisinde görmeyi taraftar olarak en az kendisi kadar istiyoruz.

    bir de, twitter hesabında "Real Madrid-10" yazıyor. gerçekten çok uç, çok süper, çok manyak bir duygu olmalı böyle bir şeyi yazmak, real madrid'in 10 numarası olmak, bernabeu'da asistler yapmak, goller atmak..

    bir türk oyuncunun ulaşabileceği en güzel yerde sanırım kendisi. türk dedim ama, kendisi zannedersem almanlıktan aldığı tadı başka hiçbir şeyden almamış.

    http://img15.imageshack.us/img15/7808/tara0001.png

    #63704 stfu | 11 yıl önce
     
  9. 9
    umarım bugün sahada felipe melo tarafından ağzı yüzü sikilir.

    futbolcu falan değil, yavşağın önde gidenidir. türk mürk de değildir.
    #63739 asdfasdfasdf | 11 yıl önce