kayıt

sıcak saatler

  1. 1
    hayal meyal hatırladığım ve mehmet aslantuğ hayranlığımı başlatan dizidir. "hani biz küçükken şey vardı televizyonda" diye başlayan bütün muhabbetlerde adı geçen dizidir.
    #14344 endingunplanned | 14 yıl önce
     
  2. 2
    küçükken çok severek izlediğim, arada bir aklıma geldiğinde ise keşke bulsam da izlesem, özledim yahu dediğim dizilerdendir. mehmet aslantuğ ile arzum onan'ın ne mükemmel bir çift olduğu o diziden başlayarak gözümüze sokulmuş, yer yer imrendirmiştir bizi. arzum onan'ın kanser olup ölmesiyle dizi boka sarmıştır o ayrı. bir dizide de biri kanser olmasın yahu.
    yeşilçam'da ince hastalık -verem- vardı, yeni dönemde de herkes kanser.
    olsun yine de kendini özleten dizidir.
    #14345 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  3. 3
    ben küçükken vardı bu dizi. hiç izlemişliğim yoktu ama hayal meyal hatırlarım. sessiz sinema oynardık, anlatacak film kalmayınca dizilere geçerdik. anlatması en kolay diziydi, keşke kendimize denk gelsin isterdik.
    #28729 aerotopcu | 14 yıl önce
     
  4. 4
    yaz aylarında, bi türlü normali tutturamayn mevsimin yine normalin üstüne çıkmasıyla geçirilen, herhangi bir yerdeki, herhangi birkaç saat olabilir.
    #28827 nileriverandluna | 14 yıl önce
     
  5. 5
    küçüklüğümde gazetede, dergide, televizyonda ufacık reklamlarına denk geldiğim 0900'lü hat reklamlarının vazgeçilmez repliklerinden bir kuple.
    #71242 eksili pilav | 11 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: travesti anna)
    #71268 dadada | 11 yıl önce