kayıt

cübbeli ahmet hocanın satranç açıklaması

  1. 1
    Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen ahmet mahmut ünlü'nün ''satranç oynamaktansa ateşi tutmak daha hayırlı. Oynayanlar lanetlenmiştir. Bu oyunları oynayacağınıza elinize tesbih alın, sübhanallah çekin.'' şeklinde yaptığı, Türkiye Satranç Federayonu'nun yazılı açıklamayla cevap verdiği ve hakkında hukuki süreç başlattığı açıklama. Yapacak yorum bulamıyorum gerçekten. Nasıl bir zihniyet, nasıl bir anlayış bu.. Orta Çağa hoş geldik.
    #104350 calculuss | 7 yıl önce
     
  2. 2
    ortamlara kasedi bile düşmüş* ciddiye alınmaması gereken bir hocanın açıklamasıdır. itaat etmek farzdır dediği adam çılgınca dağıtıyordu halbuki bir ara: http://galeri8.uludagsozluk.com/487/al%C4%B1n-amk-satran%C3%A7_546679.gif

    edit: okulda da etkinliği varmış sevgili günahkarlar... https://goo.gl/jWd8xV
    #104351 dark matter | 7 yıl önce
     
  3. 3
    normal karşılanması gereken bir durum. zira kendilerinin bir tek mantıklı konuşması, açıklaması yoktur.
    #104370 invisible hand | 7 yıl önce
     
  4. 4
    2016'dan çıkıp orta çağa girdiğimiz dönemde acaba yanlış mı geldik dedirtmeyen açıklama
     
  5. 5
    kaale alınmaması gereken bir şahsın reina saldırısı üstüne gelen saçmasapan açıklaması. peki tamam o konuşuyor da neden bu kadar büyütülüyor bu, sosyal medyada millet deliriyor? ve dürüst olmak gerekirse bunu sözlükte görmemeyi ummuştum, olmadı. lütfen trolleri beslemeyelim arkadaşlar. bu başlığa yazarak eleştirdiğim duruma istemeden de olsa katkıda bulunmuş oldum ama yazmak zorundaydım.
    #104396 originofsymmetry | 7 yıl önce