kayıt

westworld

  1. 1
    jonathan nolanin esiyle birlikte yazdigi, j.j. abrams'in person of interest'te oldugu gibi produktorlugunu yaptigi yeni dizi. ilk bolumu bu haftanin basinda cikti, devamini merakla bekliyoruz. *

    dizinin konusu kisaca ileri teknoloji caginda yasayan insanlarin eglenmek icin yapay insanlar bulunan cesitli sahalara gidip eglenmeleri veya iclerindeki tum pisligi fanteziyi onlardan cikarmasi, ve bu yapay zekalarin ufaktan duruma uyanmasi. filminde gecen diger sahalara ileride degineceklerdir ama dizi western temasiyla basliyor. bence izleyin. Anthony Hopkins de var hem.
    #103541 dark matter | 8 yıl önce
     
  2. 2
    temposu oturmaya başlamış, her bölüm çok güzel şarkıların enstrümantal yaylı/piyano coverlarını dinlememizi sağlayan dizi. En son 5. bölüm yayınlandı, benim aklımda kalanlar şunlar;
    black hole sun, soundgarden
    paint it black, the rolling stones
    no surprises, radiohead
    a forest, the cure
    something i can never have, nine inch nails

    #103736 dark matter | 8 yıl önce
     
  3. 3
    Harika bir 9. bölümle sezon finaline yaklaşan dizi. İlk bölümlerdeki ufak boşluklar dolduruldu ve malum şahsın kim olduğunu da öğrendik. Benim kendimce tahminlerim vardı ve bir kısmı öyle oldu, ama izlemesi boş boş teori kasmasanız da hakikaten çok keyifli. Haftaya çıkacak sezon finali de 90 dakika sürecekmiş, ikinci sezon büyük ihtimal başka bir parkta geçecek* ve ta 2018'de çıkacak maalesef.

    Anthony Hopkins'in sahnelerinde adamın yaptığı oyunculuktan ağlayasım geliyor yalnız. Onun haricinde favorim Maeve ve Jimmi Simpson'ın oynadığı William, kendisi zaten Sunny'de* ve person of interest'te* de az görünen iyi karakterlerdendi, büyük bir dizide tekrar izlemek güzel.
    #103941 dark matter | 7 yıl önce
     
  4. 4
    Israrla izlememe rağmen bir türlü anlayamadığım bir Amerikan dizisi.
    #103957 cankankanceker | 7 yıl önce
     
  5. 5
    finaliyle tokatlayan dizi... anladığımı düşünüyorum ama anlamamış da olabilirim, 2018'e* yani ikinci sezona kadar bol bol vakit var neyse ki.

    dr. ford'u da host yapıp yanımda gezdirmek istiyorum, arada müzikten resimden bahseder shakespeare'dan alıntı yapar ne güzel olur. benimle alay etmeye kalkarsa da "freeze all motor functions" der kaldırırım dolaba ne olacak.
    #103999 dark matter | 7 yıl önce