kayıt

13 mart 2016 ankara patlaması

  1. 1
    Sivillerin hedef alındığı patlama. Diğer patlamadan sadece 24 gün geçti. Devlet yine istihbarat almasına rağmen bir bok olmadı. Yayın yasağı yarım saatte mi ne geldi. Sosyal ağlar yine yavaş ve biz yine şans eseri hayattayız.
    #102174 oralettanesi | 8 yıl önce
     
  2. 2
    henuz gok gurultusu sanacak masumlukta oldugumuzu, boyle giderse eger her seste irkilip korkacagimizi dusunduren korkunc patlama. odtuden bir birinci sinif ogrencisinin de hayatini kaybettigi soyleniyor.
    #102175 dark matter | 8 yıl önce
     
  3. 3
    hala korkutan olay. akşamdan beri oda arkadaşlarımı sakinleştirmekle uğraşıyorum zaten * , kafam berbat. duvarlarda afişler, internette berbat haberler. arayıp "allah korudu" deyip duran bir anne. * açıyorum en gerzekçe şeylerle uğraşıyorum ama geçmiyor o ürperti. leyla ile mecnun bile rahatlatmadı, izleyemedim. kafamda bi gürültü var ama sesleri seçemiyorum. en son o adamın "yerin dibine batsın" temalı konuşmasını da dinleyince iyice kötü oldum. Ne olacak bilmek istemiyorum artık, gelecek planı yapıp hayal kurma hevesim kaçtı, paranoyaklaştım. noluyor ya bize?
    #102181 dark matter | 8 yıl önce
     
  4. 4
    spor Müdürlü Önünde Net Bir Şekilde Duyulmuş İnternette Uzun Aramalar Sonunda Sebebi Anlaşılabilmiştir.
    Hükümetin Yas İlan Etme Katlanmamış Olmasına Rağmen,
    İki Tane Öğrencisi Ölmüş Olan Okul Rektörlüğünün En Azından Okul İçinde İki Günlük Bir Yas İlan Edip Anma Etkinliği Yapıp Yapmayacağı Merak Konusudur.

    Edit: Yaz Hocam'ın Haberine Göre
    ODTÜ Rektörlüğü 15 Mart 2016 Salı Günü Fizik Bölümü U3 amfisi önünde saat 13:00'de 13 Mart Ankara Saldırısında Hayatını kaybeden arkadaşlarımız için bir anma töreni düzenleneceğini duyurmuş törene yalnızca ODTÜ öğrenci ve mensuplarının katılabileceği güvenlik nedeni ile törene çanta,pankart,döviz gibi eşyaların alınmayacağı ve anma etkinliği nedeni ile saat 12:40 ve 13:40 derslerinin yapılmayacağı duyurulmuştur
    Bu ince düşüncesinden dolayı okulumuz rektörlüğüne teşekkür ediyorum.
    #102183 NuriAlço | 8 yıl önce