kayıt

100. yıl evleri itiraf grubu

  1. 1
    feysbukta bir grup. şu an itibariyle 446 kişinin üye olduğu fakat aktif üye sayısı 15 falan olan grup. muhabbet ve geyik genel olarak seksle ilgili itirafta bulunma ve seks üzerinden yürür. çoğu zaman güldüren yorumlar görmek mümkündür.
     
  2. 2
    Daha çok kadınların hayatlarındaki (genelde) mutsuz anı ve travmalarını paylaştığı, grupta arkadaşlık kurarak barikatta içmeye gidebileceğiniz butik bir grup
    #100390 Jancakrusso | 8 yıl önce
     
  3. 3
    bu başlığın fark edilmesinden sonra sinirlenip üye kıyımına gidecek olan grup. hayır reklamın iyisi kötüsü mü olur, neye sinirlenildi anlamadım. ayrıca bu kıyımda kendimin de gidip gitmeyeceğini merak ediyorum, bakalım nolcak.
     
  4. 4
    hiç tanımadığım insanları ben olarak ifşa etmeğe çalışan grup. bunu bir de grubun "ifşa" edildiğini düşünerek yapıyorlar. yanlış yapıyorsunuz qıslar çok yanlış, burdan cleme selams.
     
  5. 5
    sessizce okuduğum ve okurken büyük keyif aldığım gruptur. aktif üye sayısı az, ve anladığım kadarıyla çok farklı insanlar olmalarına rağmen bir şekilde birbirlerine bağlanıp aile gibi olmuşlar. zaten iyi niyetli olmasalar, birbirlerine güvenmeseler ya da birbirlerinin fikirlerini önemsemeseler, metu secrettan anlatıp rahatlarlar ya da trollük yaparlar. insan ilişkileri gittikçe yapaylaşıyor ve zorlaşıyor, dokunmayalım bir şekilde iletişim kurabilmiş samimiyeti bir yerden yakalayabilmiş insanlara. bu yüzden üstteki yazar arkadaşım amaçlarının reklam olduğunu zannederek çok yanlış gelmiş, kendisinin tez konusunu başka bir yerde aramasını tavsiye ediyorum. naçizane.
    #100415 aliceinwonderland | 8 yıl önce
     
  6. 6
    facebookta goremedigim itiraf grubudur. van falan cikiyor lan siz nerelerde takiliyorsunuz arkadas?
    #100425 oralettanesi | 8 yıl önce
     
  7. 7
    değerimi anlayamamış facebook grubu. yahu sayemde aylardır herkesin yapmak istediği ama kimsenin bi kılıf uydurup yapamadığı "pasif/stalker tayfa" kıyımı gerçekleşti ve çok da iyi güzel oldu bence. tebrikleri pmden kabul ediyorum.
     
  8. 8
    grup içinde grup barındıran ilginç grup. şahsen üyesi değilim ama derin üyesi olan arkadaşlarım var. ilginç şeyler yapabilirler. rahat bi ortam. ama insanın olduğu her ortam gibi burası da bir gün çökecektir.
    #100480 ouz | 8 yıl önce