kayıt

ukde

  1. 1
    başlık açmaya üşenip de hiçbir şey yapmamaktan daha iyi bir harekettir..
    buna da şükürdür *
    #13529 burocknroll | 14 yıl önce
     
  2. 2
    sol framei felç edebilen bir durum olabileceği anlaşılmıştır... bu da demek oluyor ki yeni bir sistem kurmak gerek sözlüğe..
    (bkz: tematik mod)
    #13533 burocknroll | 14 yıl önce
     
  3. 3
    tdk açıklamasıyla "içe dert olan şey"miş. efendim tdk'yı baz almış bir ülkenin çocukları olarak da brezilya ve kazakistan gibi ülkelerin başlığını ukde olarak kaydetmiş, içinizde ukde kalmış olması nasıl mümkün oluyor anlamıyorum. futboldan hiç anlamayan biri ol, ofsaytı ukde ver; müzikten hiç anlama, gamı ukde ver ama brezilya'yı ukde verme ya! brezilya senin içine ukde olmasın. yaz "güney amerika ülkesi", yaz "futbolda iyi", yaz "atlas okyanusu kenarında" değil mi? içinde ukde kalmasın böyle şeyler, bak dünya çok büyük; edebiyat, kültür, sanat dünyaları ayrı ayrı uçmuş durumda. başka şeylere kafa yor, onları dert et kendine.

    ya da başlık açmaya üşendiğin için ukde verme her şeyi. sana da, sözlüğe de hiç bir getirisi yok fil gibi, brezilya gibi, diş macunu gibi ukdelerin.
    #43583 isinylmz | 13 yıl önce
     
  4. 4
    zaman zaman bu kelime ya da bu şey* sözlükte neden yok acaba denip verilebilir. bakıyorsunuz sözlükte brezilya gibi ispanya gibi ülkeler'e entry girilmemiş. sizde iyi niyetli biri olarak sıralıyorsunuz. insanlar görüp doldursun.*
    #43606 nevergiveup | 13 yıl önce
     
  5. 5
    bu versiyonda butonu yok sanırım.* )
    #48569 benaslindayogum | 12 yıl önce
     
  6. 6
    ne olduğunu anlamadığım zımbırtı. sanırım ihtiyacım da yok. varsa da ben bilmediğim için sıkıntı yok. sonuçta hepimiz hayatımızda denge olsun isteriz mk. fizik önemli bir alan.