kayıt

10 ekim 2014 türkiye çek cumhuriyeti maçı

  1. 1
    çeklerin döşediği maç. çeklerin kobrayı saldığı maç olarak da adlandırabiliriz. ekilmiş tarlanın davası olmaz çünkü. bu lafın aslını da biliyorum ama ailem beni internette dahi terbiyeli olacak şekilde yetiştirdi. yanlış yaptı, ağız tadıyla "s.kecem tahtasını böyle işin" diyemiyorum mk. çekler tereyağından kıl çek'er gibi saldı iki tane. özellikle attıkları ikinci golün aynısını maç boyunca atmaya çalıştık. eski pes oyunlarında topla çizgiye inip altı pasa atılan asistlerle gelen seri goller hala gözlerimizin önündeyken, bizim malların bir türlü altıpasa doğru düzgün top atamaması, fifa'nın pes'ten daha iyi olmasına rağmen hala mal mal pes oynayan geniş bir güruhun olduğu ülkenin milli takımına hiç yakışmadı. nerde lan cristiano ronaldo'nuz? hergeleler. çok utanıyorum.
     
  2. 2
    gelen vuruyor, giden vuruyor. siyasi arenadan sonra bir de futbolda çaktılar. bari bundan sonraki nesil aşağılık psikolojisi ile büyümese.

    (bkz: şamar oğlanı)
    #94483 emmettbrown | 10 yıl önce
     
  3. 3
    içimin yağlarını eriten maç. yıldırım demirören, federasyon, fatih terim, yabancı sınırlaması, şikeyi görmezden gelme... türk futbolu siyasetten ve bu adamlardan ve yaptıklarından kurtulmadığı sürece gram ilerleyemeyecek.
    #94498 marcusantonius | 10 yıl önce