kayıt

metalurjici kiz araniyor vs fenomenon

  1. 1
    herhangi bir gün herhangi bir saatte metu sözlük'te karşımızda.*
    (bkz: iddaa alternatifleri)
     
  2. 2
    net bir şekilde "0" a yürünecek olan vs dir, çok yazmaları dışında iki yazarda birbirinin anti si gibi duruyor zira.

    zıt olan şeylerin aslında aynı olduğunu hatırlayarak, bugünün*3.20 lik beraberliğine gönül rahatlığıyla güvenebilir iddaa severler.
    #80930 respector | 10 yıl önce
     
  3. 3
    sonuç hangi dalda yarıştıklarına göre değişir. mesela eğer "kim daha yalaka? fenomenon vs. metalurjici kiz araniyor" diyorsanız akp yalakalığından ölecek olan fenomenon, giderayak ipi göğüsler diyebiliriz.
    bu kadar yıl odtü'de okuyup, nasıl bu denli kapalı kaldığını anlayabilmiş değilim. dar bakma konusunda da bir hayli başarılıdır kendisi. fatih altaylı'nın gazeteci, yiğit bulut'un başbakan danışmanı olduğu güzel ülkemizde, fenomenon, abilerinin yolunu iyi takip ediyor. yalnız bu arkadaşları insanların nasıl andığını bilseydi*, "acaba yanılıyor olabilir miyim?" sorusunu kendisine sormuş olması gerekirdi. belki de sordu ama cevabı bulamadı. neyse, sonuç olarak fenomenon her türlü alır. en kötü tayyip amcası topu keser, oynatmaz ama maçı vermez.
    #80931 dreamer | 10 yıl önce
     
  4. 4
    açmayı düşündüğüm başlık, ancak tasvip ettiğimi pek söyleyemeyeceğim. zira sözlük fikirlerin dile getirildiği bir ortamdır, insanların birbirine hakaret edip aşağıladığı değil. admini göreve çağırıyorum.
    #80942 bussurubussuru | 10 yıl önce
     
  5. 5
    ülke gündemini takip edemememiz için tertiplenmiştir, oyuna gelmeyin.
    #80954 originofsymmetry | 10 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: siz tek ben hepiniz)
    #80957 exorcist | 10 yıl önce