kayıt

uzun mesafeli ilişkiler

  1. 1
    çok zordur, fazlasıyla özveri ister kardeş..
    #11827 burocknroll | 14 yıl önce
     
  2. 2
    uzun mesafali ilişkiler sadece aldatmayı ve yalan söylemeyi öğretir ne bi sevgiyi bitirir ne de bi sevgiyi yüceltir. başka kızlarla beraber olduktan sonra yine de tekrar sevgilinle yüzyüze görüştüğünde ona aşkım diyebilmektir
     
  3. 3
    yürümez, denedim olmuyor... insana sabırlı olmayı, tahammül etmeyi öğretiyor... zamanla ortada bir sevgi değil, sikindirik bir bağ kalıyor çözmesi zor olan... yürütenler varmış, biz görmedik
    #11837 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  4. 4
    amerikan sit-com'larının bize öğrettiği kadarıyla: long-distance relationship.
    #11838 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: olmayacak duaya amin demek)
     
  6. 6
    bir aylık harika bir mesajlaşma maratonunu sahip olan ilişkidir.ne zaman 8g' ye geçip sevgilinin kokusu, teni vs. özellikleri operatörler tarafından bir servis olarak sunulabilinecekse, bu ilişkiler de o zaman uzun süreli ilişki başlığı altında yorumlanılabilecektir.
    #11868 marvellous | 14 yıl önce
     
  7. 7
    normal ilişkiye göre doğal olarak daha çok zorlayan fakat 'yürümez' ismi altında genellememek gerektiğini düşündüğüm kavram.olumlu yanları da vardır, özlemek,yanında geçirdiği vaktin değerini anlamak, ilişkiden bunalmamak,sıkılmamak monotonluğun aşılması gibi; olumsuz yanları da vardır her istediğinde görememek,hissedememek, her ihtiyacın olduğunda yan yana olamamak gibi.kişiler arasındaki bağın kuvvetine kalmış bir olaydır,kimisi erken çözülür, kimisi geç.ne olursa olsun insana çok şey öğretir,insanı geliştirir.
    #12007 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce
     
  8. 8
    tecrübe ile sabittir ki denenmemeli, deneyenler uyarılmalıdır.
    #12040 guided one | 14 yıl önce
     
  9. 9
    ne kadar geçmişe dayanan bağlarınız da olsa devam ettirmesi pek mümkün olmayandır.hatta arkadaşlığınız bile yitip gidebiliyor bu uğurda zararlı çıkmak istemiyorsanız denemeyin efendim. aynı yerdeyken yüz yüze konuşurken bile yanlış anlaşılmalar, tatsızlıklar, kıskançlıklar olurken uzak mesafede bunlar daha da artıyor ve zamanla daha önce hiç tanımadığınız bir canavarla yüzyüze gelmişsiniz gibi oluyor. sözün özü mümkün olduğunca kaçınılması gereken bir durumdur.
    #12057 endingunplanned | 14 yıl önce
     
  10. 10
    fazlasıyla sabır, sevgi, güven isteyen ilişkilerdir. bir tanesi bile olmazsa asla yürümez.
    #12121 zombi | 14 yıl önce
     
  11. 11
    bir ilişkinin avantaj ve dezavantajları vardır. Avantajları birlikte yapmaktan hoşlandığınız her şey şeklinde özetlenebilirken; dezavantajları, insanın bir nebze de olsa özgürlüğünün kısıtlanmasıdır. Uzun mesafeli ilişki nimetlerinden faydalanmadığın ilişkinin dezavantajlarına maruz kalmaktır. Gerek yoktur yani. karpuzun kendini yemeden çekirdeklerini yemek gibidir, ya da mandalinanın beyaz yerlerini yemek.

    (ne metafor yaparmışım)
    #21616 pumpkin queen | 14 yıl önce
     
  12. 12
    sevgiliye hasret uzun bir sürenin ardından ona kavuşulan bir kaç gün, dünyada yaşanılabilecek en güzel günler. ta ki; ilişki bitene kadar... tavsiye edemeyeceğim ilişki türü. ama sevdiğin insan uzağındaysa, mesafeyi boşver tadını çıkar.
    #21632 orhanbencegay | 14 yıl önce
     
  13. 13
    yürümez.long-distance relationshit de denir.iki taraf da yıpranır.hayatını yaşamaya başlayana 'yuh ulan sevmiyormuş fırsat kolluyormuş' iftiraları atılırken, ötekine ' yazık be köpek gibi seviyor oysaki istanbulda , etrafı karı kızdan geçilmiyor,helal' denir ve yüceltilir. b*k atmamak lazımdır,bitmişse bitmiştir. başlamadan bitsindir aslında.

    yukarıda yazanlar da hayal ürünü filan değildir,hepsi acıdır ve gerçektir.bi de şöyle bi' şey olmalı, yazarlar böyle başlıklara değil , forum sayfalarına döksünler içlerini,
    (bkz: çok dertliyim be sözlük )
    #21634 havuclutarcinli | 14 yıl önce
     
  14. 14
    yürümez, yürütülemez, mesafe kat edilemez, yol alınamaz, olmaz, yapılamaz, edilemez gibi yorumların süre gözetilerek yapıldığını umduğum olay...3-5 aylık mesafeye dayanamıyosan sen zaten hiç sevme kardeşim!****
    #21638 optican prime | 14 yıl önce
     
  15. 15
    bok gibidir.
    #23191 fikibok | 14 yıl önce