kayıt

bulantı

  1. 1
    jean paul sartre'nin harika eseri.
    (bkz: can yayınları)


    " benim bildiğim, nesnelerin insana dokunmaması gerekir.çünkü canlı değillerdir.aralarında yaşar, onları kullanır, sonra yerlerine koruz*.onlar sadece yararlıdırlar.oysa bana dokunuyorlar.çekilmez bir durum bu.onlarla bağlantı kurmak korkutuyor beni. sanki hepsi birer canlı hayvan."*
    #79782 dadada | 10 yıl önce
     
  2. 2
    zeki demirkubuzun yeni filmi.2 ekimde sinemalarda olacakmış.
    sevgilisiyle birlikte olduğu gece karısı ve küçük kızını trafik kazasında kaybeden ahmet, “akıl-fikir işleri” yapan mühim bir şahsiyettir.

    kimseyi umursamayan, hiçbir şeyin önünde eğilmeyen biri olarak bu trajik olaydan pek etkilenmeden yaşamına devam eder ama bir süre sonra, görünürde bir sebep olmaksızın kendinde ve yaşamında bazı değişimler olmaya başlar.

    küçük terslikler, tuhaf aksilikler art arda gelmekte, çok sevdiği kadınlarla arası bozulmakta, hayat karşısında zorlanmakta ve kendisinden beklenmeyecek zafiyetler göstermektedir.

    https://www.youtube.com/watch?v=eZ0b6U9BpD8
    #99620 cayisallama | 9 yıl önce
     
  3. 3
    midenin allak bullak olma hali, kusmaya giden yolun hareketli başlangıcı..
    #99629 müteahhit | 9 yıl önce
     
  4. 4
    pek olmamış zeki demirkubuz filmi. bu olmamışlığın ardında şu var, tüm karakterler aynı karakter gibi. demirkubuz sanki hepsinde kendini yazmış, benzer cümleler, benzer tarzlar.

    peki zeki demirkubuz başrol oyuncusu olarak olmuş mu, bence olmuş. Sırıtmamış. ama yukarıda bahsettiğim husus onun bu başarısını alıp götürüyor.
    #103419 gitbasimdanaysel | 8 yıl önce
     
  5. 5
    Bir zeki demirkubuz filmi. Hayatındaki trajedinin ardından bağlanma yetisini yitiren bir adamı konu ediyor.