kayıt

odtü matematik

  1. 1
    başta diger bölümlere servis amacıyla kurulmus ancak 1959 yılında fen-edebiyat fakültesine baglı bir bölüm haline gelmiş güzel okulumuz odtu nun güzide bolumlerınden bırıdır. ayrıca bolum kurulusunu tam anlamıyla 1968-69 yıllarında gunduz ıkeda, tosun terzıoglu gıbı degerli matematıkcılerın bolume katılımıyla gerceklestırmıs ve ılk kez bu yıllar ıcınde ogrencı secme sınavı ıle ogrencı almaya baslamıstır. an ıtıbarıyle bolum baskanı zafer nurludur.

    www.math.metu.edu.tr/
    #11575 matematicus | 14 yıl önce
     
  2. 2
    daha uzun süre birlikte olacağımız güzide bölüm. en hoşuma giden tarafı hocaların kapılarında ünvanlarının yazılmamış oluşudur. bölüm kendisi de genel olarak bu ruha sahiptir, mütevazi, kendi halindedir.
    #19762 omardiyejon | 14 yıl önce
     
  3. 3
    kampüste gönüllerdeki yeri tartışmasız en dipte olan bölüm, ne tarafına baksanız her sınıftan her bölümden mağdur mühendisler.
     
  4. 4
    her odtü öğrencisinin akademik hayatı boyunca en az bir kere uğradığı bölümdür. bu bölüm tarafından yoğrulmayan bir odtü öğrencisi hiçbir zaman mezun olamaz.
    #40539 lord of the cakars | 13 yıl önce
     
  5. 5
    kantininde güzel gözleme yapılır
    #56809 ouz | 11 yıl önce
     
  6. 6
    devasa ve pofuduk bir kediyi de bünyesinde barındıran odtü'nün güzide bölümlerinden birisi. sevimli bir kantini vardır. ama tostlar eskisi gibi güzel değil maalesef. onun dışında zor ısınır bu bölüm.
     
  7. 7
    ömrümü çürütmekle meşgul olan bölümdür. tamam odtü'lü herkes matematikten geçer lakin ben abarttım galiba. bu aralar (bkz: murat yurdakul), (bkz: mehmetcik pamuk), (bkz: agacık zafer), (bkz: zafer nurlu) bölümün meşhur yüzleridir. Tabii ki (bkz: muhiddin uğuz) da bir matematik fenomenidir.
    #65383 ams | 11 yıl önce
     
  8. 8
    calculus dersi vasıtasıyla hemen hemen her odtü öğrencisinin haşir neşir olduğu bölüm.
    (bkz: math119)
    #65402 kamikaze | 11 yıl önce
     
  9. 9
    Çimlere bakan duvarını fütursuzca boyayanlar, yaptığınız ilk okuldaki sıralara isim kazımaktan farksız. Pankart, afiş gibi şeyler üretilmiş, biraz medeni olun. Estetik görünse, eyvallah, ama hoş durmuyor. Okul zaten bir hafta geçmeden üstünü boyuyor. Daha da kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. O yüzden gidin afiş boyayın lütfen.
    #86916 enik | 10 yıl önce