kayıt

hem profil resminde hem cover fotoğrafında sadece kendi resmi olan insan

  1. 1
    facebookta fazlaca görünür bunlardan , ben merkezcileğe işaret eder gibi dursada etmeyedebilir , benimkilerde de kendi resmim yok mesela ama bu beni egodan yoksun bir insan haline getirmiyor..

    sanal dünya sonuçta**
    #78093 respector | 10 yıl önce
     
  2. 2
    sosyal ağlarda yapılan şeylerin kişilikle hiç bi alakası yoktur aslında, sandığımızın aksine. kişi kendini nasıl göstermek istiyorsa öyle gösterir. olduğu gibi de göstermek isteyebilir, olmasını istediği gibi de, görmenizi istediği gibi de. en başlarda facebook twitter vs ağlarda insanların aslında nasıl olduklarına şaşırırken, artık gerçek hayattaki bi insanın profillerinden bağımsız olarak tanınması gerektiğini düşünüyorum. çünkü 'ne malmış be aslında' diye düşünürken, ertesi gün görüştüğümde o insanın o kadar da mal olmayabileceğini görüyorum.

    olay ne biliyo musun sözlük, insanların içinde kalan çok şey var hayatta, bırakalım da herkes kendini bari oralarda tatmin etsin, oralarda istediği gibi olsun. biraz 'kendimiz doğruyuz, iyi biliriz, iyi tespitler yapar iyi eleştiririz' modundan çıkalım be sözlük, hani demişler ya, herkesin bi hikayesi var şu hayatta.
    #78115 benaslindayogum | 10 yıl önce
     
  3. 3
    aklıma her seferinde bunu getiren durumdur:

    http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2013/12/ahmed-angel-facebook.jpg
    #80439 vinum daemonum | 10 yıl önce