kayıt

odtü'deki faşistlerin başörtülülere saldırması

  1. 1
    cepten içinde bira kırıkları olan dondurma çıkabileceğine inanan yurdum cemaatçisinin yine başörtülü bacılarımıza saldırdılar edebiyatı.
    evet bir saldırı var ama başörtülülere değil onlarla bir derdimiz yok minik kelebeklerim. onlarla hiçbir derdimiz yok. bizim derdimiz fikirle değil eyleme geçiş tarzıyla.

    şu https://pbs.twimg.com/media/BPcPNJSCEAA2BxV.jpg:large
     
  2. 2
    hahaha, güldüren başlıktır. saçma sapan masallarla yeni öğrencileri ve ailelerini dehşete düşürüp faşistlik yapan insanları ifşa edenler mi faşist?? yok artık. onlar nedir, onlar cemaatçiler gibi insanları manipüle etme yöntemlerini öğrenmedikleri için, nasıl cemaate adam toplarız kamplarına gitmedikleri için böyle insanlarla karşılaşınca ne yapıcaklarını bilememiş, içgüdüsel olarak akıllarına ilk gelen şeyi yapmış insanlardır.
    #74522 starbuck | 11 yıl önce
     
  3. 3
    son iki yıldır yeni öğrencilerin kayıt günlerinde gerçekleşen; daha öncesinde kampüs içerisinde başörtüsü yasakken her fırsatta yer yer fiziksel zaman zaman da sözlü yapılan saldırılardır.

    özellikle son kayıt döneminde yaşananlar ülkede gündem oluşturmuş olup ciddi bir tepki de çekmistir.

    sayiları gittikce azalan bu marjinal grupların başörtüsüne ne ilk el uzatışıdır ne de son olacaktir. her nasıl zamanında okulların kapısından girerken kıyameti koparıyorlardiysa ve şimdi gıkları çıkamıyorsa, zaman içinde odtü'de müslüman kimliklerin açtıgı stand için de gıklari çıkamayacaktır.
    #82087 birgaripmakinaci | 10 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: Kahrolsun dostum yine mağduriyet )
     
  5. 5
    bunun olduğunu savunan odtülüler acaba uzayda mı yaşıyor? her gün sınıflarındaki amfilerindeki başörtülülerden haberleri yok mu? olmayan saldırıdır. kayıtlardaki mevzu ise; odtü'ye tacizlerini her gün daha da arttıran uluslararası dini örgüt misyonerlerinin bu okuldan kovulmasıdır...
    #82115 rulokat | 10 yıl önce