kayıt

muhabbetin azalarak bitmesi

  1. 1
    geçenlerde yine başıma geldiğini gördüğüm ve dikkatimi çektiği için paylaşma ihtiyacı duyduğum hededir efendim.hani olur ya bir şey aracılığıyla tanıştığınız insanlar vardır, önceden katıldığınız bir topluluk olur bir dönem barındığınız bir ingilizce sınıfı olur yada başka bir arkadaşınız olur, işte o bağlantı kesildikten sonra muhabbet giderek azalıyor*.o aracı gittikten sonra ilk zamanlar "aa naber napıyosun görüşmeyeli" şeklinde münasebetlere girilirken, daha sonrasında "merhaba naber" e geçiliyor*.belli bir süreden sonrada merhaba deyip senkronize kafa sallama hareketi var tabi ki bu en sevdiğimdir.bir yerden sonra merhabalar kesilir sadece kafa sallamaya başlanır. muhabbetin iyice kopması da kafa sallamamalarla başlar.iki tarafta birbirini görmezden gelir ve selam vermemekten ötürüde sanki düşmancasına berbat bir gerilim oluşur.

    kısacası muhabbet kesilse bile kimse kimseyle son aşamaya gelmemeli , en azından gülümseyerek kafa sallamayı başarabilmeliyiz, toplumda yaşamanın gerekliliklerinden birisi olarak*
    #72707 respector | 11 yıl önce
     
  2. 2
    aynı muhabbetin ağızda sakız olması ve artık bayması kadar kötü bir durumdur. ilk e hadi hoşçakal o zaman diyen olmakla olmamak arasında gidip gelinir.
    #72710 limonata kolonyasi | 11 yıl önce
     
  3. 3
    çok fena bir şeydir. hazırlıkta can ciğer olduğun arkadaşın gün gelir yolda seni görmezden gelir. yapmayın gençler olmasın böyle
    #72745 burocknroll | 11 yıl önce
     
  4. 4
    bazı ilişkilerde karşılıklı çıkar ilişkisi bitmiştir ve git gide muhabbet ölmüştür.
    #72747 hyena | 11 yıl önce
     
  5. 5
    bunu kendisinden uzaklaştırmak istediği insanları kırmamak için (yani kırmadığını sanıyor kendince) kullanan insanlar vardır. muhabbetiniz azalacaktır fakat hiçbir şekilde arkadaşınızda suç aramayacaksınızdır çevresel etkenlere (ortak yön, ortak ders vs) bağlayacaksınızdır. o öyle amaçlamıştır en azından. ama böyle yaptığını keşke size anlatmamış olsaydı çünkü aynısını size yaptığında normalden çok daha fazla kırılırsınız özellikle de çok yakın arkadaşınızıydıysa eskiden *
     
  6. 6
    beni azalarak biteceğini bildiğim muhabbeti hiç etmemeye sevkeden, aynı zamanda kendimden emin olamamama neden olarak içimi burkan durum.
    #86068 ilgimicekmedi | 10 yıl önce
     
  7. 7
    muhabbete hiç başlamamış olmayı diletir adama. hay karşılaştığımız güne nalet olsun, yemin ediyorum bu kadar çıkarcı bi insan olduğumu bilmiyordum ha. ulan hadi hazırlıktaki yeni yetme çocuğu anlarım da üst sınıftaki taş hatunla niye böyle olduk?! ayıp vallahi, ona da ayıp bana da ayıp. sırf göz göze gelmemek için yolunu değiştirmek nedir lan? en kötü gidersin yanına, "la bebe, aramızda herhangi bir şey yok tamam mı, sen beni tanımıyorsun ben de seni tanımıyorum, okey mi?" dersin, dürüstçe, efendice bitirirsin arandaki tuhaf dostluğu, ama bu şekilde olmaz. olmamalı. çok ayıp.
    #86084 stfu | 10 yıl önce
     
  8. 8
    çok sevdiğim, bölümde 1-2 yakın arkadaşımdan biri olan arkadaşım tarafından yapılmıştır. neredeyse her gün görüşen, bir gün bir şey yapılmazsa öbür gün mutlaka yapılan, yediğinin içtiğinin ayrı gitmediği bir insan tarafından bu yapılınca ne kadar koyuyor var ya... neden böyle oldu diye düşünmekten, insan kendisinde suç, hata aramaktan kendini helak ediyor. * sonuç: bir sonuç yok efendim. durum hala böyle. en kötü tarafı da sebepsiz olmuş olması.
    #86089 kriptografist | 10 yıl önce
     
  9. 9
    muhabbetin çat diye bitmesinden iyi olandır. en azından alıştıra alıştıra biter. çat diye biten whatsapp konuşmaları inanın ki daha çok acıtır insanı.
    #86100 homo sentimentalis | 10 yıl önce