kayıt

ankara'da deniz yok

  1. 1
    Yönünü denizin konumuna göre bulmaya alışmış, yüksek bir yere çıkınca deniz manarası arayan, içi sıkılınca sahilde yürüyüş yapan insanların ankara'da kabullenmekte güçlük yaşadığı gerçek. İyi yanı ise ankara'da nem olmamasıdır.
    #70910 saderin | 11 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: tomayla serinlemek)
    #70913 dadada | 11 yıl önce
     
  3. 3
    "o denizlere işiyorlar" diye cevap verilesi gerçektir.
    #70922 endingunplanned | 11 yıl önce
     
  4. 4
    (Boğaz'da yalısı olup her sabah denize karşı sabah kahvesini yudumlayıp gazeteleri gözden geçirdikten sonra, terasında kahvaltısını martılar eşliğinde yapan, öğle yemeğini o sahildeki küçük, şirin balıkçıda yiyen, akiam yemeği sofrasını köprünün ışıkları aydınlatırken, gece odasına dolup taşan yakamozun huzurunda uyuyanları ayrı tutarım, zaten öyle birini de tanımıyorum, neyse)Özellikle İstanbul'da yaşayanlara "ulan eşşolueşşek ayda bir vakit bulup bebek starbucks'ta oturuyosun bi saat diye deniz olmadan yaşayamaz mı oldun?" şeklindeyanıt verilesidir.
    #73113 pumpkin queen | 11 yıl önce
     
  5. 5
    ankaranın da denizi vardı. asdılar. (bkz: deniz gezmiş)
    #73118 sivilcemsi | 11 yıl önce
     
  6. 6
    ankaraya gelmeden önce haritaya bakmaları tavsiye olunan insan grubu. evet kurabiyeler insan grubu. çünkü ankara hayatım boyunca anlıyorum ki bir 'ankara'da deniz yok' güruhu var. bu güruh aynı zamanda şunu da diyor: ankaranın en güzel tarafı istanbula dönmesi yhaa .s.s veya da; ankarada en sevdiğim yer aşti ağbieee.*
     
  7. 7
    Napalım yani biz böyle seviyoruz..

    http://www.youtube.com/watch?v=ngMJbR74slQ
    #73167 hallelujah | 11 yıl önce
     
  8. 8
    adana'da var da yüzünü mü görüyoruz sanki?
    #73194 bussurubussuru | 11 yıl önce