kayıt

otostop anıları

  1. 1
    erkeklerin asla kızlara yetişemeyeceği anılardır. genelde erkeklere kimse durmaz zaten, dursa bile içerdeki kız otostopla arabasına aldığı erkeğe asılmaz. kızlardan duyduklarıma göre adamlar kızlara genelde asılıyormuş. belki de klasik kezban tribidir ( .s .s uff slk bna asıldı...)
    #67979 rainman | 11 yıl önce
     
  2. 2
    genellikle eğlenceli anılardır.odtu'ye yeni geldiğimizde içimize sığmayan heyecanla otostop çekmeye karar vermiştik öylesine büyük bir istekti ki içimizde ki o an 100.yılda bulunmamızın hiçbir önemi yoktu.odtu stickerlı kurbanımız bir evin önünde yolcu indirmekteydi henüz kapatılmayan kapıdan içeri girerek bizi odtuye götürüp götüremeyeceğini sorduk.büyük olasılıkla odtuye gitmeyecek olan araç sahibimiz heves dolu heyecanlı yüzlerimizi kıramayarak a4un yakınlarına bizi bırakmayı kabul etti.kapıda inen bizler ise otostop çekebilmiş olmanın mutluluğundan yaptığımız işin saçmalığı çok sonra fark ettik.
    #84715 esmeralda | 10 yıl önce
     
  3. 3
    kötüleri de olan anılardır. mesela arkadaşlarla saat 9 da bahçeliye gidecektik. otostopla a1e gidip , metroya binecektik. araç sahibi hava koşullarının kötü olmasından ve gideceğimiz yerden gececek olmasından bizi a1 de indirmedi sağolsun. ama naptı? gideceğimiz yere (biz de tam adres bilmiyorduk) yakın olduğunu iddia ettiği saçma sapan bir otoyolda indirdi ve cok az yürüyeceksiniz dedi. 25 dakika yürüdük söverekten. iyi niyet göstergesi yapan abimiz, senı bulacağım .
    #84725 nihil | 10 yıl önce
     
  4. 4
    demirayda kalanlara ait olanları bol bol hoca içerenlerdir.
    (bkz: muhiddin uğuz)
    (bkz: onur yıldırım)
    #84760 the one who knocks | 10 yıl önce
     
  5. 5
    bir kere bir polis arabası durmuştu. biz de çok kişi olduğumuz için hepimiz arka koltuğa sığmadık ve iki kişi arkadaki kafes gibi yere girdi. adamlar yol boyunca "çıkarın beni! avukatımı istiyorum!" diye bağırmıştı. güzeldi.
    #84776 pyrogenic | 10 yıl önce