kayıt

anneler günü

  1. 1
    her yıl mayisin 2. pazar gunu kutlanan ve kesinlikle unutulmaması gereken gündür... bence hayatımızdaki en önemli kadın her zaman annemiz olmalıdır. an itibariyle tüm annelerin bu özel günü kutlu olsun, iyi ki varlar.
    #67273 rainman | 11 yıl önce
     
  2. 2
    annelerin kıymetini anlamak için gelmesini beklememek gereken gündür. bu günde eğer annelerinizin ihtiyacı veya istediği bir şey yoksa pahalı hediyeler almayın.sizi seven biri aldığınız hediyenin fiyatına bakıp ona göre mutlu olmaz zaten.
    #67274 dadada | 11 yıl önce
     
  3. 3
    "Siktir edin sevgiliyi annenizi üzmeyin" dedirten güzel gün.
    #67286 materialist | 11 yıl önce
     
  4. 4
    haftalarca televizyonlarda, internette heryerde anneler günü ile ilgili güzel güzel şeyler yayınlanır. hediyeler, reklamlar, özel programlar...insanlar annelerini hep sever ama bugün özellikle üzerlerine düşerler, hediyeler alırlar onlara, çiçek götürürler en sevdiğinden. bazıları ise o çiçekleri toprağına bırakır canından parçasının, mezar taşını öper. gördüğü herşey, her reklam, her yazı içini burkar. ne zaman anne kelimesi geçse içleri acır. aylar sonra geldikleri bomboş evde bir yazma bulurlar üzerlerine annelerinin kokusu sinmiş, o yazmaya sarılıp uyurlar işte. kokusu gitmesin diye ona bile kıyamazlar.
    #67321 eksili pilav | 11 yıl önce
     
  5. 5
    günlerin en özelidir. hayatta bize gerçek anlamıyla en çok değer veren varlıktır anne. 12 mayıs bir nevi annelerin ne kadar özel olduğunu hatırlatan gün bence. anneler günü her gündür, her daim değer görmeyi hakkeden güzide varlıklardır. iyi ki varlar. *
    #67322 grimaktul | 11 yıl önce
     
  6. 6
    elbette bir güne sığdırılmaz anne sevgisi öyle de olmamalı ama yığınla gereksiz kutlanan günlerin arasında en anlamlısıdır.
    anneme "sen olmasan yaşıma gelmeden bokumda boğulurdum" diyerek kutlarız. bi de karşılıklı mektup yazarız annem onları saklar.
    #82007 goirodegoi | 10 yıl önce
     
  7. 7
    bugünmüş, her sene farklı güne geldiğinden zayıf hafızalarca hatırlanması güç. kutlamayı unutan varsa bunu buraya bırakayım.
    herkesin elinde bir çiçek n'oluyoruz, bayram değil seyran değil derken dank etti.
    #99149 originofsymmetry | 9 yıl önce
     
  8. 8
    herkesin annesiyle çektiği fotoları sanal aleme koyma günüdür.
    #102644 feminist as fuck | 8 yıl önce
     
  9. 9
    daha önce pokemon başlığı altında paylaştığım bir görseli anlam ve öneminden* dolayı burada tekrar paylaşacağım gündür. ayrı sekmede açmanız tavsiye edilir. http://i.imgur.com/0o57Jjy.jpg
    #102646 originofsymmetry | 8 yıl önce
     
  10. 10
    Birick annelerimin bir günü
    #102650 activityo | 8 yıl önce