kayıt

devrimde pkk bayrağı

  1. 1
    mumlarla pkk ve apo yazılarından sonra herkes alışmış galiba bu duruma kimseden tepki gelmiyor. 2 tane it militan kılığında devrimin ortasına pkk bayrağını dikiyorsa kimse kusura bakmasın ama sikerler öyle devrimi. odtülü düşüncelerini rahatça çekinmeden söylerdi hani? bu durumdan rahatsız olup da söylemeyen insanlar neden çekiniyorsunuz? unutmayın, burası türkiye cumhuriyeti.
    #67169 rainman | 11 yıl önce
     
  2. 2
    bayrağı dikenler "geliyor geliyor aponun askerleri geliyor." diye bağırarak girdi devrime. "geliyor geliyor mustafa kemalin askerleri geliyor." diye bağırsanız meydan dayağı yersiniz, ama apo diye bağırınca sorun yok, her şey güzel. alparslan türkeşi sevenler bile pkk sempatizanlarının onda biri kadar faşist değil, kendileri hariç herkesin içindeki en ufak sağcılık kırıntısını görüp faşist diye damgalamayı çok seviyorlar. yahu sizin sandığınız kadar faşist olsa bu kadar rahat pkk da pkk diye yırtınabilir misiniz?
    #67170 navyflake | 11 yıl önce
     
  3. 3
    odtü özgür bir üniversitedir. pkk bayrağı astın diyelim ( hiç doğru bulmuyorum bir terör örgütünün bayrağını asmanın mantığı da yok zaten ama hadi as burası özgür bir yer) git çimlere pkk yaz peki onu da kabul ediyoruz bir şekilde . ama yarın biz toplanıp tüm sahaya atatürk, kemalist gençlik, yada ne biliyim senin siyasi fikrinle uyuşmayan bir şey yazdığımızda elinde sopalarla orayı basıp milleti dövüp sonrada onları faşistsin diye nitelemeleri yok mu tadından yenmiyor..
    #67184 calculus | 11 yıl önce
     
  4. 4
    19 Mayısta demokratik bir şekilde karşı düşünceler de Devrimde olacaktır. O zaman PKK bayrağını açıp biji Apo diye bağıranlardan maalesef hoş şeyler beklemiyorum.
    Yalnız komik olan şeylerden biri de, herkesi ötekileştiriyor olmaları. Bu ülkenin ilk komünist partisi olan TKP'yi dahi 'komünist olmamak' ya da 'faşist olmak'la itham ediyorlar. Yaptıkları şeyi devrim saymak da cabası..
    Bize o yapıldı, bu yapıldı; artık öc alma vaktidir diyip kin tutmak faşist fikirlerini daha da biliyor.
    Devrimde terör örgütü bayrağının indirilmemesine bi açıdan da sevindim, bu kindarlıkla ODTÜyü ateşe bile verirler..
    #67393 firtina | 11 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: devrimde türk bayrağı)
    #67395 dadada | 11 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: bijiler meme yapmış)
    #67410 riddleinthedark | 11 yıl önce
     
  7. 7
    orada olan biri olarak fark edemediğim durumdur.fark eden arkadaşların tepki göstermemesi veya gösterememesi çok acıdır.
    #67431 olorin | 11 yıl önce