kayıt

şenliklerde yaşanan kafalar

  1. 1
    geçen sene bedük'ün kelini öpmek için R harfinden sahne arkasına koştuğum doğrudur.
    #67103 kikikismi | 11 yıl önce
     
  2. 2
    kafam iyi fakat gayet bilinçim, başım fırıl fırıl döner bir halde yurda giderken lan nolur nolmaz deyip sevgili kişisini arayarak "odama girene kadar telefonu kapatma. düşer kafayı bir yere falan vurarsam arkadaşlarımdan birine haber et." demiştim. halbuki çocukcağız daha hiç kimsemi tanımıyor falan. işte aramayı akıl edecek ama bu faktörü hesaba katamayacak kadar ayıktıysam demek.*

    + benim kafalar aldı yürüdü ah bir de ben yürüyebilsem.
    #67104 eksili pilav | 11 yıl önce
     
  3. 3
    Günün ilk saatleri "abi kkm otoparkı çok iyi, her şeyi yemeliyiz, her şeyden almalıyız. şu saatte şurda şu etkinlik, şurda şu yarışma şurda şu gösteri var. hepsine gitmeliyiz." kafası, öğleden sonra ilk içkilerle birlikte müzik toplulukları konserleri kafası (alkol ve müzikle birlikte iyice uçmaya başlayan kafa), "abi bir de caz sahnesine bakalım." kafası, daha sonra akşam olur, devrime geçilir, içmeye devam edilirken etrafta hoplayana zıplayan saydırma kafası, akşam konserleri zamanı şişenin dibini görme ve konser sonrası "o kız buraya gelecek!" kafası şeklinde sıralanabilir.

    appendix: eğer yurda veya eve gidip uyunulmamışsa, "abi dışarda sabahlayacağız." kafası.

    #67120 mtd | 11 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: çal keke çal)
    #67124 burocknroll | 11 yıl önce
     
  5. 5
    athena konserinde platformun tepesine birkaç kere tırmanan elemanın kafasını kimsede göremedim.
    #67190 originofsymmetry | 11 yıl önce
     
  6. 6
    şenliğin ilk günü:
    nazdan biralar alınır, kkmdeki panayır alanından dönerler yenir, kovboy şapkaları alınır, dilek fenerleri uçurulur.
    şenliğin ikinci günü :
    bira azalsa da içmeye devam edilir, döner yerini küçük boy pizzalara bırakır
    şenliğin üçüncü günü:
    para biter , içilirse 1 tane bira içilir , öğle ve akşam yemekleri için yemekhanede kuyruğa girilir.
    #67192 calculus | 11 yıl önce
     
  7. 7
    şenlikten 2 gün önce toplu alışveriş için torbacıya gidilir. heriften bi güzel 20 torba alınır. sonra grup halinde mt sahnesinin önünde bi güzel tüketilir. torbasının 10 liraya satıldığı şehrimizde biraya 5 lira vermenin nasıl bir ahmaklık olduğu bir kez daha anlaşılır. kafadan bahsetmiyorum bile.

    edit: 3 gündür gecenin ağırdığı saatlerde eve arabayle dönmeyi umuyorum ama her seferinde başkasının arabasıyla eve bırakılıyorum. hadi kafadan da biraz bahsetmiş olayım bu vesileyle.
    #67223 mr black president | 11 yıl önce
     
  8. 8
    gecenin ilerleyen saatlerinde biralarını yarılamış belki de çoktan bitirmiş herkes işemek için ormana gider ama sanki ormana turistik geziye gelmiş edasıyla yürüyerek kendine bir kör nokta arar işi bitince de yine hiç bişey yapmamış gibi aynı tavırla devrime geri döner.
    #67388 etkisizeleman | 11 yıl önce
     
  9. 9
    athena konserinde direğe çıktığım (ve aslında bi arkadaşa baktığım) sonrasındaysa oradan ayrılamadığım doğrudur. Sonra beni oradan göndermek isteyen güvenlikleri ikna ettiğim de bilinir.
    Emin olun hiçbi konserde bu kadar çok eğlenmemiştim. *
    #67392 firtina | 11 yıl önce
     
  10. 10
    hayatında anne babasının yanından ayrılmamış, hayatında bir kez bile bira içmemiş insan için leş gibi bir gün olacaktır. zira görmemiş biçimde içip sıçarlar. ha bir de insaniyet yoksa ertesi sabah dışarı çıktığınızda heryer leş gibi çöp dolmuştur. lan daha adamlar çöp kutusu kullanmayı bilmiyor, yaşanan kafadan ne hayır gelecek ki.
    #102845 feminist as fuck | 8 yıl önce