kayıt

how to basic

  1. 1
    imzası yumurta olan*, genellikle yemeklerin nasıl yapılacağını anlatan bir youtube fenomeni. 3-5 videosunu izledikten sonra nasıl bir manyak bu diyebilirsiniz ama gülmek için birebir.

    http://www.youtube.com/watch?v=_ai-ntaN0dU&list=UUR4s1DE9J4DHzZYXMltSMAg&index=6
    #65935 1 new message | 11 yıl önce
     
  2. 2
    günlük sinir stresi yaptığı yemeğimsilere vuran arkadaşın tatlı videoculuk girişimi.
    #65937 burocknroll | 11 yıl önce
     
  3. 3
    her ne kadar mizahi bir background'u olsa da aslında batının yarattığı hastalıklı tüketim toplumunu temsil etmektedir bir yerde.
    birkaç videosunu izlemiştim, açıkcası başta biraz şaşırdım, hatta komik bile gelmişti ama yorumları acaip merak ettiğim için hepsini izleyemedim.
    yorumlar da genelde video kadar çarpıcı, komik olabiliyor. ama bir keresinde en azından profil fotoğrafına göre aç ve hasta olduğunu iddia eden bir afrikalının yorumuna çok üzülmüştüm. zira bozuk ingilizcesiyle anlatmaya çalıştığına göre videoda "mizah" unsuru olarak "tüketilen" yiyeceklerin hemen hiçbirini henüz yemediğini, tatmadığını söylüyordu.

    çarpık dünya düzeni işte. bir tarafta gülmek için toplumsal artığını çöpe atanlar, bir yanda içme suyu bile temin edemeyen insanlar.

    hayat çok boktan, gemiler falan.
    #65940 stfu | 11 yıl önce
     
  4. 4
    eğlenceli Avustralyalı youtuber. kendisi asla konuşmaz ve yüzünü göstermez. çok fazla yiyecek israf ediyor filan diye kızanlar var fakat bir ara tarihi geçmiş ürünleri satın aldığı filan söyleniyordu.

    how to pick up an umbrella diye başlayıp yumurta fetişine kadar varan tuhaf bir şeyler izlemek isterseniz kolaylıkla bulabilirsiniz.

    son videolarından biri için: https://www.youtube.com/watch?v=m2o_zW1_MEI
    #103134 dark matter | 8 yıl önce