kayıt

sözlük yazarlarının kilo verme yöntemleri

  1. 1
    üzüntü. fazla kilolara birebir. 3 gün yemek yemiyorsun, sonrası rahat.*
    #65664 dadada | 11 yıl önce
     
  2. 2
    hiçbir şey yemeyip açlıktan ölme noktasına gelince bir adet peynir yemek sonra yine devam (bkz: şeytan marka giyer)***
    #65695 homo sentimentalis | 11 yıl önce
     
  3. 3
    Şuankinden daha çok hareket edip daha az yiyin valla %100 çalışıyor
    #65735 atarliceviz | 11 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: seks)

    sevişmeden olmaz bu iş gençler. günde 2 kez sevişerek (gerçi o da hep aynı kişiyle olunca uzun vadede pek mümkün değil ama farklı kişiler ayarlamak artık sizin azminize kalmış) siz de çelik gibi karın kaslarına sahip olabilirsiniz. olamasanız bile çok kalori yakıyorsunuz zaten.
    #65736 vaniable | 11 yıl önce
     
  5. 5
    -reklamladaki mısır gevrekleri gerçekten işe yarıyor
    -bol yürüyüş,bol hareket,bol su
    -akşam en geç 7.30'dan sonra hiçbir şey yemeyin
    -abur cuburu kesmeseniz bile yarıya ya da en aza indirin
    -ve tabi en önemlisi alkol.hatta bira.birayı yarıya da indirmeyin en aza indirin.sırf bu lanet şey yüzünden 6 kilo aldım, tabi eski içtiğimin 5-6 katı falan içmeye başlayınca oldu bu.
    üç dört gün içinde bile işe yaramaya başlıyor
    #65737 noraluca | 11 yıl önce
     
  6. 6
    sabahları nesfit.
    yüzme (kesinlikle yapın bebeler)
    aburcubursuzluk
    koşu da olabilir
    karbonhidratlardan uzak durmaya çalışmak
    #65812 kikikismi | 11 yıl önce
     
  7. 7
    (bkz: kahvaltı yapmamak) günde iki öğün beslenmek suretiyle her yaz yaptığım eylem*
    #65829 respector | 11 yıl önce
     
  8. 8
    kilo vermek sorun değil aslında, asıl sorun kilo verirken giden kas hücreleri. özellikle erkeklerin zayıfladıktan sonra çelimsiz bir görüntüyle kalmak isteyeceklerini sanmıyorum, bu nedenle spor yapmadan kilo verme çalışmaları pek tatmin edici bir görüntü ortaya çıkarmayacaktır. hatta en büyük sorun kilo verirken kasları eritip, nası olsa zayıfladım diyerek elinin altındaki herşeyi yiyerek giden kasların yerine yağ depolamak. çok dikkatli olunmalı kilo verirken, en önemli nokta beslenme alışkanlığını değiştirmek, bunu değiştirdiğinizde canınız çikolata vb. istemeyeceği için sürekli bir yememe uğraşında olmanıza gerek kalmayacaktır. beslenme alışkanlığını değiştirmenin de en önemli iki aşaması uyku düzeni ve spor, malesef bu ikisi olmadan olmuyor*. uyku düzeni çok rahat şekilde öğünlerinizi ayarlamanızı sağlarken, yaptığınız spor da verdiği tatmin ve motivasyonla saçma şeyleri yemekten uzaklaşmanızı sağlayacaktır.
    tavsiye edebileceğim besinler*:
    1) yulaf. mısır gevreği benzeri paketlerde satılıyor, yoğurda karıştırıldığında gideri oluyor. çok çok uzun süre tok tutabildiği için zayıflamanıza yardımcı olacaktır.
    2) haşlanmış patates. sabahları en hızlı karbonhidrat alma yöntemidir. kaslarınızı korumanıza yardımcı olur ve güne daha zinde başlarsınız.
    3) haşlanmış yumurta. tok tuttuğu gibi beyazında yüzde 0 yağ ve yüzde 0 karbonhidrat vardır, sarısını haşladıktan sonra kedilere atarsanız çok daha verimli bir besin olacaktır.
    4) pirinç, makarna ve bulgur. kaliteli karbonhidrat barındırdıkları için çok daha uzun süre sindirim sisteminizde kalacaklar, tabi fazla miktarda yediğinizde kilo aldıracaklardır. özellikle spordan önce çok işinize yarayacaklardır. özellikle bulgur aralarındaki en geç sindirilen besin.
    5) bir avuç fındık,ceviz,kuru üzüm, kaju, fıstık karışımı. bunları sadece gerçekten yağsız besleniyorsanız tercih edin, ve bir avuçtan fazla yemeyin.
    6) greyfurt, kivi, yeşil çay. piyasadaki o zayıflatma hapları bu üçünün özlerinden hazırlanmaktadır çok sevgili yazarlar. abanın! içlerindeki asitler(yeşil çayda asit yerine cla adında bir madde bulunmakta) yağ yakımını logaritmik şekilde arttırıyor.
    7) yağsız süt, yağsız yoğurt, maden suyu. bu çok sevgili arkadaşlar da kalsiyum sayesinde yağ yakımını hızlandırıyor. her gün tüketildiklerinde gözle görülür değişiklik ortaya çıkacaktır.
    8) kahve. akşam 6ya kadar içtiğiniz kahveler nabzınızı hızlandıracak ve kalori yakımını arttıracaktır(akşam 6dan sonra da arttırır ama uyku düzeninizi bozmanın alemi yok).
    9) meyveli yoğurt. ama marketten alacaklarınızla ağzınızın tadını bozmayın bence, alın istediğiniz meyveleri, istediğiniz boyutta doğrayıp yoğurtla karıştırın. mükemmel tat, doyurucu ve spor öncesinde çok etkili. midenizde en ufak bir ağırlığı bile yok.
    10) hindi göğüs eti. 100 gramında sadece 120 kalori var, sabahlara kadar yiyin efenim. bu kadar kalorisiz et bulmak kolay değil, yağ oranı çok düşük.
    11) jambon. salam ve sosisteki yağ oranı gerçekten çok yüksek seviyelerde, onun yerine jambonu tercih ederseniz büyük oranda yağdan kurtulacaksınız.
    12) herkesin dediği su içme olayının önemi nabzı hızlandırması, boşuna yırtınmıyorlar.
    #65831 navyflake | 11 yıl önce
     
  9. 9
    daha çok entry daha çok enerji kaybı mantığıyla yaklaşılabilir
    #65862 sirjohn | 11 yıl önce
     
  10. 10
    bir yöntem olmasa da öncelikle bir gereklilik olarak irade. ben dukan yapmıştım, işe de yaramıştı hani. çok da ani bırakmadığım için birkaç ay o kiloda seyretmiştim sonra. çoğu insan bunun sağlıksız olduğunu savunuyor, karar size kalmış.

    herhangi özel bir diyet düşünmüyorsanız da klişeler: su, karbonhidratın fazlasına hayır, bir de hareket bereket spor falan.

    kilo vermeyi değil de sağlıklı beslenmeyi hedeflersek mesela, ya da yeni bir düzen oturtmaya çalışırsak daha rahat oluyor. ya mesela "ben bu ekmeği neden yemiyorum/yememeliyim?" diye düşündüğümüzde
    "kilo vermek için" yanlış cevap.
    doğrusu "sağlıklı*". şu kafa oturduktan sonra işiniz çok kolay.
    #81149 originofsymmetry | 10 yıl önce
     
  11. 11
    (bkz: burçak)
     
  12. 12
    bol su, daha az yemek, cips yok, yürüyüş, bol kahvaltı yapıp diğer öğünlerden kısma.
    #81156 bussurubussuru | 10 yıl önce
     
  13. 13
    abur cubur yok. saat 8den sonra yemek yok. spor. özetle az yemek ve spor.
     
  14. 14
    hiç denemedim ama elma yemek açlığı bastırıyor kilo verdiyor muhabbetine denk gelmiştim bir kere, ilgilenenler deneyebilir.
    #81164 respector | 10 yıl önce
     
  15. 15
    Aç yatmak en önemli kilo verme yöntemlerinden biridir. Ben aç yatamam diyorsanız yatmadan 1-2 saat önce bir yeşil elma yiyin arkasından yarın kase yoğurt yiyin yoğurt hem elmanın şekerini almamanızı sağlayacak hem de elma birlikte yatana kadar sizi tok tutacaktır
    #81171 akademia | 10 yıl önce