kayıt

işletme bölümünün yatması

  1. 1
    ne kadar bölümümü savunmak istesem de bazen savunmasız olduğum tez.mühendislere göre fazlasıyla rahat ve gevşek halde yatıyoruz malesef
    #63717 kikikismi | 11 yıl önce
     
  2. 2
    odtü işletme için de söylenen ve gerçekliğinden tam da emin olmadığım söz.
    #63729 herhaltamaydonoz | 11 yıl önce
     
  3. 3
    bu sözler bir çok genci telef ediyor arkadaşlar. hazırlıkta işletme kolay yatarak geçersin eşek bağlasan 3.00 yapar diyerek gazı verip gönderiyorsunuz milleti işletmeye, kolaylıktan çarpılıyor gariplerim. nasıl olsa yaparım diyip derse gitmemeler mi dersiniz, ya ben zaten hallederim soruları falan varmış çözerim diyenler mi dersiniz, test nasıl olsa bu ders burayı kazandım amınabilekoyarımcılar mı dersiniz... kimse sınavdan önce çalışmaya bile ihtiyaç duymuyor bu nasıl olsa yaparızcılıktan.


    -- spoiler --


    genel kültür sormuyorlar


    -- spoiler --



    spoilerı aldıysanız devam edeyim, işletmede bile bazı konu başlıkları dersler var arkadaşlar. derse gitmeyen sınavlardan önce çalışmayan kişiler gayet başarısız olup düşük not ortalamalarıyla bitiriyor. hadi bu bir yana, finans ve muhasebe gerçekten dallı daşaklı bölümlerdir ve toplama çıkarmadan ibaret değildir. mühendisliklerden farkı çalışanın yapabiliyor olmasıdır. evet tek fark bu, derslere gidip çalışırsak yapabiliyoruz, ama çalışmazsak 2 ortalamayı ucundan tutturup mezun oluyoruz. 2 ortalamayla mezun olanların karşısına iş hayatında ne çıktığını da hepimiz az çok biliyoruz(işletmenin ortalama ortalaması 3 falan olsagerek, yatarak geçiyoruz diyenlerin yarısı sabahlıyor* ).
    #63781 navyflake | 11 yıl önce
     
  4. 4
    Her bölümün kendine has zorlukları var, bu bir gerçek ama bi mühendislikle (makina, bilgisayar, elektronik) bi tıpla karşılaştırınca final zamanı 3 gün sabahlamışlar çok mu? işletme okuyan birçok arkadasım dönem boyu hangi oyunu oynasak hangi partiye gitsek onun hesabını yapıyorlardı. Sonra "vay efendim zor" diyorlar.
    #63802 glorfindel | 11 yıl önce