kayıt

cumhuriyet üniversitesi'nde diploma töreni rezilliği

  1. 1
    1995'de sivas cumhuriyet üniversitesi sağlık hizmetleri meslek yüksek okulunda gerçekleşmiş kan dondurucu olaydır. bugün son nefeslerini vermemek için çırpınan laik kemalistlerin, dünyanın hiç bir yerinde görülmemiş saldırganlıklarını gösteren olaydır. video'da 1:42'de kürsüdeki kızın ağzını kapatarak " kes sesini, konuşmaya hakkın yok senin" diyen şirret kızın rejimi kurtaran bir kahraman gibi uzaklaşması, 2:42 de"hiç bir zaman yemin etmeyeceksiniz... kadriye hanım, buradan emir veriyorum bunlara hiç bir zaman yemin yaptırılmayacak, bu üçüne" şeklinde çemkiren bilim insanının da kahraman ilan edilerek alkışlanması olayın vahşetini bir kat daha artırmaktadır.

    https://www.youtube.com/watch?v=H9b43_1ATQg
    #62310 birgaripmakinaci | 11 yıl önce
     
  2. 2
    atatürk'ü ve ilkelerini çok yanlış anlamış olan insanların neden olduğu rezilliktir.
    #62318 mavi | 11 yıl önce
     
  3. 3
    ilk rezilliği olmayan üniversitenin bir başka rezilliği.

    (bkz: sivas cumhuriyet üniversiteliler odtülüleri kınıyor)
    #62320 mt2atakan | 11 yıl önce
     
  4. 4
    2012 türkiyesinde aynı videoyu türkçe sunum için kullandığımda -ki sunumda uğur mumcu, deniz gezmiş gibi kendi davası uğruna ölen insanlar da vardı- her ne kadar bu kadar barbarca olmasa da susturulmak istenmiştim dersin hocası tarafından *atlatılmış olsa da o günler hala kan dondurur o görünteler.
    #62341 herhaltamaydonoz | 11 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: ne oldu gençler zorunuza mı gitti)
    #62389 glorfindel | 11 yıl önce
     
  6. 6
    ibretlik videodur fakat videonun tanıtımı daha da ibretliktir. (bkz: bugün son nefeslerini vermemek için çırpınan laik kemalistler)(bkz: dünyanın hiç bir yerinde görülmemiş saldırganlık)(bkz: sakin ol şampiyon)
    #62395 mr black president | 11 yıl önce
     
  7. 7
    hoş olmamış hadisedir. yanlış haberdir çünkü ortada başörtüsü falan yoktur. söz konusu olayda giyilen giysi bildiğin beyaz çarşaftır ve bu şekilde gelmenin kurallara aykırı olması, sonrasında muhtemelen böyle tepkilerin gelebileceği, suçlanan kişiler tarafından bilinmesine rağmen, üç kız bir şeylerin propagandasını yapmak gibi bir niyetle o kürsüye kadar çıkmışlardır. tabii ki kürsüden o şekilde uzaklaştırma çok yanlış bir durumdur, daha önceden bu tip olayların önleminin üniversite tarafından alınması gerekir. bu tip giysilerin giyilmesi iklim şartlarına da hiç uygun değildir. çarşaf çölde havadar olurken, mayo-bikini denize girerken giyilmelidir. 2013'te bu olayın videosunun böyle böyle yapıldı diye sergilenmesiyle de marjinlerde yaşayan bu kızlar bir bakıma amacına ulaşmıştır. hülasa; marjinlerde yaşamamak, nankör olmamak lazım la, insan bir garip oluyo sonra.
    #62419 jackie boy | 11 yıl önce
     
  8. 8
    hala aynı yasakçı zihniyeti taşıyanları gün yüzüne çıkartmıştır. bunun neden yasak olduğu değil bu yasağa neden uyulmadığı sorgulanmıştır. daha iyi önlem alamadığı için üniversite suçlanmıştır. o kızlar salona bile alınmamalıydı zaten. ve son bir komiklik olarak da çarşafın sağlığa zararından bahsedilip bakın biz aslında sizin iyiliğinizi düşünüyoruzculuk oynanmıştır.
    #62421 birgaripmakinaci | 11 yıl önce
     
  9. 9
    bugün başka törenlerde mağdur edebiyatı yapan polisten dayak yiyen düşüncesinden dolayı hapse atılan solcu öğrencilerin mağduriyetinden daha az bir mağduriyet değildir. o gün alkışlayanlarla aynı zihniyetin sahibi olan faşist bugün yine anlamamıştır yine anlamamıştır hatasını.
    #62433 birgaripmakinaci | 11 yıl önce