kayıt

erasmus'la yurtdışına giden türk kızı

  1. 1
    vurdurmaya gidiyordur açık ve net...
    #61542 ateist marti | 11 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: kezban turnusolu olarak erasmus)
    #61543 mr black president | 11 yıl önce
     
  3. 3
    "kendimi buldum! hayatımın filminde başrol oynuyorum diğer herkes figüran!!!!" şeklinde cümleler kurar. bir italyan siki yedin ya amk tamam buldun kendini koduğumun gerizekalısı... he hayatının filmi he. ailenden aldığın aylık 1.500 TL üzerine de avrupa birliğinin verdiği 400 euro hibe ile hayatının filmini çektiğini düşün he yarraam. "italyan pizzası napolide yenirrrrrr", "şinitzel viyanada bir harikaaaaaa" der durursun, buraya gelince dominostan aldığın pizzaya ketçap sıkarsın pis andaval. sonra buradaki sevgilini arayıp "artık eskisi gibi değiliz, bana olan sevgini hissedemiyorum" gibi malak malak cümleler kurarsın. fakat eskisi gibi olmayanın sen olduğunu, orada kezbanlığına kezbanlık kattığını anlamazsın. geri döndüğünde 2 yıl boyunca erasmus maceralarını anlatıp milletin beynini sikersin, sonra o da kesmez, kendini en epic blogger sanarak bir de blog adresi alır, ordan internetin götünü sikersin.

    he amk he. özgürlüğüne kavuştun, kendini keşfettin, dünyanın en mutlu, özgürlükçü, kendine güvenen insanı oldun evet. ama hala burda dolmuşta para uzatman için omzuna dokunan adama "uff bna yazıo işteeee :S" şeklinde tripler atarsın. siktir ol git gelme erasmustan, emre belözoğlu kılıklı seni...
    #61545 bobigeloglum | 11 yıl önce
     
  4. 4
    erasmus mülakatlarında ısrarla dile getirmekten kaçınsa da kendisi avrupa'ya dil öğrenmeye gidiyordur.
    #61547 stfu | 11 yıl önce
     
  5. 5
    erasmus'la yurt dışına giden türk erkeğinden farksızdır.
    #61576 herhaltamaydonoz | 11 yıl önce
     
  6. 6
    çoğunun sapıttığı yadsınamaz bir gerçek olup, adam akıllı okulunu okumaya gidenleri de vardır.
    #61630 mavi | 11 yıl önce
     
  7. 7
    erasmusa giden küçük kızlarımız bu başlığa çok kızmış. tu kakaymış başlık. aman da aman...
    #64021 bobigeloglum | 11 yıl önce
     
  8. 8
    burada merhaba diyen her erkeğe abaza gözüyle bakıp, avrupada halk ekmek görevi görecek insandır.
    #64022 ayiboan | 11 yıl önce
     
  9. 9
    o kadar çok genelleme yapılmış ki kızmaktan kendimi alamadığım başlıktır.
    #64032 changeishard | 11 yıl önce
     
  10. 10
    öğrenciler arasında orgasmus da denilen öğrenci değişim programıyla yurt dışında muhtelif ülkelere öğrenim için gittiği iddia olunan kız.
    sınırı geçtiği andan itibaren tüm cinsel arzularının maksimum yaptığı, aklına gelen gelmeyen her türlü zevki tadacağı yere gittiğini düşünen kız.
    veyahut eğitim öğretim, yurt dışı deneyimi için giden kız (yalnız kız).
    yaşadığım bir anıdan;
    polonyaya gelmiş ve oradaki yerli erkeklerden ziyade cebinde euro taşıyan ispanyol ve portekizli erkeklerle takılan türk kızlarının yerli halktan bir türk ile yatan kızı dışlamaları sonucunda, yurt dışındaki örneklerinin ne kadar tamahkar, zevksiz, zavallı, acınacak, küçümsenecek ve mide bulandıracak vaziyette olduğunu düşündüğüm kız.

    evet olaya kötü yanından yaklaşmayı normal gösteren bir başlık. iyisi de var dedirten bir başlık olsa da örnekleri çok azdır. yurt dışına gitmiş tertemiz gelmiş insanlarımız da vardır *.
    hepsini kötülememek lazım ama çoğunluk yozlaşmak için gider kanımca.
    #67784 toprak adam | 11 yıl önce
     
  11. 11
    partiden sonra italyan arkadaşımın evine, yatağına kadar gidip, eleman soyunduktan sonra(sanırım burada arkadaşın kıllı ve yağlı vücudu etkili oldu) "put your pyjamas on" diyecek kadar kendine hakim ve namuslu kızdır.* (bkz: based on a true story )
    #67796 mtd | 11 yıl önce
     
  12. 12
    ileride eğitim hayatı için ciddi düşünen*, yüksek lisans planları olan ve yurtdışında bir dönem dahi okumanın kendisine referans olacağını bilen kızdır. ya da "ha burda okumuşum ha yurt dışında, aynı dersler.. iki yer gezer görürüm hiç olmazsa." diye de düşünüyor olabilir.

    "bıdı bıdı türk kızı" "türk kızının höttürü zöttürü olması" tarzı, ecnebi kızlara salya akıtıp memleketinin kızlarını kezban diye sınıflandıran, muhtemelen yakışıklılık ve karizmada robert downey jr.la yarıştığını düşünen kâmil arkadaşlardan daha az "oraya gideyim de birini yatağa atayım." düşüncesine sahip olan kızdır.**
    #67856 eksili pilav | 11 yıl önce
     
  13. 13
    bizim çok zeki türk erkeklerinin müthiş tespitlerine oyuncak olmuş kadın arkadaştır.

    1. farklı kültürleri görmek, dil geliştirmek amacıyla gidebilir.
    2. gezmek, yeni insanlar tanımak, biraz asosyal olan kimliğini açmak amacıyla gidebilir.

    tanıdığı/yeni tanıştığı/hatta tanımadığı insanlarla seks yapabilir. çünkü dünya üzerinde insanlar seks yapabilirler. çünkü bu doğal bir insanı fonksiyondur.

    neden bu insan geldiği zaman abartarak anlatırmış gibi görünür biliyonuz mu? çünkü arkadaşlar bahsettiğimiz bu kadın sizinle seks yaparsa siz onu gidip zikim ortamlarda anlatıp gülebilirsiniz, ona orospu filan diyebilirsiniz, sizinle evlenmek istediğinde e sen kaşarsın diyebilirsiniz.

    genelde müslüman olmayan ülkelerin böyle dertleri yok, insanlar rahat yahu, seviş git amk bitti neyin kritiğini yapıyorsun. bu sadece seks için değil. insanlar sıcaklar. acaba karşımdakine şunu dersem, böyle mi düşünür diye bin bir türlü hikaye yazıp dangalakça muhabbetler etmiyorlar.

    git abi sen de, sana gitme diyen mi var? git çatır çutur seviş. valla adına çok sevinirim. ama karşı tarafa da üzülürüm şimdi. ülkene geri dönünce ne kaşarlar var off diye anlatacağın için.

    sikiniz kadar konuşun yahu kafamız şişiyor sonra.
    #103697 feminist as fuck | 8 yıl önce