kayıt

sword art online

  1. 1
    mmorpg türünde bir oyun macerasını anlatan animedir. izlenmesi şiddetle tavsiye edilir (tabi sevenine)
    #61331 newjazz | 11 yıl önce
     
  2. 2
    sadece 25 bölüm olmasına rağmen kitleyen bir animedir, keşke hemencecik bitmeyip devam etseydi.
    #61336 originofsymmetry | 11 yıl önce
     
  3. 3
    Kahramanın sorunları savaş çığlığı atarak çözdüğü, mmorpg'yi güzel işlemiş bir animedir.
    #61350 1 new message | 11 yıl önce
     
  4. 4
    biraz önce son bölümünü de izleyip niye bittiki lan 100.katı görseydik dediğim animedir , kısa solukludur insanı kitler ve genel shounen animelerine nazaran ask burada daha gerçekçi işlenmiştir . Güzel bir MMORPG animesi denebilir.
    #71352 merovingian | 11 yıl önce
     
  5. 5
    mantık hatalarıyla dolu animedir. çok güzel başlamıştı fakat 14. bölümden sonrasını izleyemedim.

    kafama takılanlar şunlar:
    -- spoiler --


    -neden silica dışında beast tamer yok? madem yapılabiliyor neden kimse uğraşmıyor bununla? bu olay unique skill falan olarak da geçmiyor bildiğim kadarıyla. (sword art online wiki'ye göre sonraki oyunda sanırım daha sık oluyormuş emin değilim fakat ilk oyunda neden sadece bir tane var?)

    -neden divine stone of returning soul'dan (diriltmeye yarayan item) kimse tekrar bahsetmiyor? asuna ölünce kirito'nun aklına nasıl gelmez klein'a o taşı verdiği? adamın karısı ölüyor amk insan bi sormaz mı en azından taş hala sende mi diye?

    -kirito ilk defa iki kılıç kullandığı zaman iki kılıç kullanmasını sağlayan skill'in altı ay önce geldiğini söylemişti. o zaman neden bu adam bir buçuk yıl boyunca tek kılıç kullandı?

    -kirito nasıl bu kadar kasmış olabiliyor? adam party olmadan kasıyor ve sık sık kasmak dışındaki random şeyler için günlerce ortalıktan kayboluyor. durum böyleyken nasıl canla başla guild'leriyle birlikte kasan adamlar kirito'ya tek kılıç kullanırken bile yetişemiyorlar? (beta tester olduğu için oyunu iyi biliyor ve böylece daha hızlı kasıyor argümanını mantıklı bulmuyorum çünkü sword art online wiki'ye göre beta sürümünde onuncu kata kadar çıkılmış sadece)

    -kirito ve asuna madem oyunu bitirince buluşacaklar neden oyun bitene kadar nasıl buluşacakları hakkında hiç konuşmuyorlar? gerçek isimlerini bile oyun bitince öğreniyorlar. evet daha sonra kazuto asuna'yı buluyor ama bu oyundayken konuşmamayı haklı çıkarmıyor. oyun bitince konuşma fırsatları olup olmayacağını bilmiyorlardı. bitince konuşamadan oyun bitse ne halt yiyeceklerdi? son combat'tan hemen önce bile bunu konuşmadılar ya birkaç dakika içinde oyunun bitme olasılığının farkındalar ve sonrasına ne olacağını bilmedikleri halde(ki adama da sorabilirlerdi kazanınca spesifik olarak ne olacağını) konuşmadan kirito kavgaya girişiyor.


    -- spoiler --


    oh rahatladım. belki sonra izlemeye devam ederim ama bu kadar güzel başlayan bir animede böle mantık hatalarının olması beni çok rahatsız ediyor.
    #86069 pyrogenic | 10 yıl önce
     
  6. 6
    Önceki hafta 2. sezonuna başlamış animedir. (bkz: sword art online 2 ) çok severim, çok sayarım. değerlidir, anıları pekiştirir. şiddetle önerilir.
    #86072 kriptografist | 10 yıl önce