kayıt

odtü'ye türbanla giren kız öğrenci

  1. 1
    bilim konusunda kendilerini yadırgayan, hedef gösteren, kesin akp'li öcü bu öcü diye yaftalayan, basma kalıp dogmalardan kurtulamamış (ki ironin de allahını yapıyorlar, öper misin sabaha mı bırakırsın) şeylerden daha başarılı olacakları muhakkaktır. ulan benim üç yaşındaki yeğenim gulyabaniden korkmuyor bu zevatın başörtülülerden korktuğu gibi.
    #59473 swedish hearts | 11 yıl önce
     
  2. 2
    kendi fikirlerini 'yargılanmadan, özgürce' dile getirmek isteyen bu insanların kendi fikirleri doğrultusunda hareket etmeyen insanlara ne kadar saldırgan davrandığının en açık göstergesi olan başlıktır. düşünce özgürlüğü mü? odtü'de mi? ... bırakın allahaşkına.
    #59495 ilgimicekmedi | 11 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: odtü'ye başörtülü giren kız öğrenci)




    #59503 herhaltamaydonoz | 11 yıl önce
     
  4. 4
    normal bir öğrenciden farkı olmayan öğrencidir. herkes gibi onların da girmek eğitim görmek hakkıdır. fakaatt, artık lütfen şu acıtasyon işini bırakalım. beni beğenmiyor musun ben ezik miyim diye acıtasyona gerek yok. şu odtüye girmeye çalışan ( odtüyle alakası kimlik vs olmadığı için alınmayan ) türbanlı hanım gibi her şeyi türbana bağlamayın.
    #59505 calculus | 11 yıl önce
     
  5. 5
    Eğitim fakültesi etrafında sıklıkla görülen kız öğrenci tipidir..diğer kızlardan hiçbir farkları yoktur..eğitimdeki bölümlerde genellikle ilk beş öğrenci başarı sırasına üç türbanlı kız girer..bu da derslere epey asıldıklarını gösterir..ders dışı şeylere asılanları da mevcuttur..artık odtünün havasından mıdır..
    #92710 psychomatic | 10 yıl önce
     
  6. 6
    odtü gibi bir okulda konusu dahi edilmemesi gereken öğrenci.

    herkese 46 kromozomlu homo sapiens gözüyle baksak problem kalmayacak aslında. ama olaylara bu bakış açısıyla bakamadığımız için 46 kromozomlu mal homo sapiens'larız maalesef. inancı vardır takmıştır. inancın yoktur takmamışsındır. bu mu len bizim meselemiz? millet kuantum muantum kasıyor mk.
     
  7. 7
    kıçının hizasında mini etek giyip etraftakileri frikik manyağı yapan kızdan daha çok giyinme özgürlüğü yaşayan kızdır. neticede orasını burasını çekiştirmekten daha iyidir diye düşünmekteyim.
    #92750 ayrikvadili arwen | 10 yıl önce
     
  8. 8
    (bkz: odtü'ye türbanla giren erkek öğrenci)
    #92752 solukbenizli | 10 yıl önce
     
  9. 9
    fen bilgisi öğretmenliği veya ingilizce öğretmenliği veya okul öncesi öğretmenliği okuyorsa bir sorun yok fakat sağlam bilim öğretilen bölümlerin birindeyse bi bok öğrenemeden geri çıkacak olan hanım kızımızdır. nitekim bilim eninde sonunda tanrı'ya kafa tutmaya başlar.
    #92927 galaxi90 | 10 yıl önce
     
  10. 10
    3 gram bilim öğrenip tanrıya kafa tutan malları ortaya çıkarmış kızdır.
    #92931 birgaripmakinaci | 10 yıl önce
     
  11. 11
    (bkz: benim başörtülü bacıma dc'den yürüdüler)
    #92933 nihil | 10 yıl önce