kayıt

luther

  1. 1
    bbc dizisi.. suç / polisiye /drama ekseninde ilerlemekteydi,ilerlemekteydi diyorum çünkü 6 bölümden oluşan 1. sezon ve 4 bölümden oluşan 2. sezondan sonra uzun bir ara veren gelmiş geçmiş açık ara en güzel,bağlayıcı dizilerden bir tanesi,baş rolde idris elba oynamakta. neyseki 3. sezonu için kanal ile anlaşıldığı ve çekimlerin bittiği söylenmekte,hiç izlememiş olanlar için güzel bir fırsat yeni bölümler gelinceye kadar eski bölümleri izlemek adına,çünkü tüm bölümler bittikten sonra mal arayıp bulamayan bağımlılardan bir farkınız kalmıyor..
    #56232 kareligomlek | 11 yıl önce
     
  2. 2
    serbest çağırışım için
    (bkz:martin luther )
    #56234 biturbo v6 | 11 yıl önce
     
  3. 3
    bbc'den kötü dizi çıkmaz tezini güçlendiren dizi. idris elba'nın müthiş oyunculuğu, konuların orjinalliği her açıdan kendine bağlayan güzel bi drama. behzattan sonra bana ikinci bi polis sevdiren dizi. herkese tavsiye
    #71348 kikikismi | 11 yıl önce
     
  4. 4
    martinin göbek adı
    #71356 merovingian | 11 yıl önce
     
  5. 5
    behzat ç.'nin ingiliz versiyonu. fakat adamın karakterindeki düzensizlik dizinin kendisine de sirayet etmiş olacak, sezonların kimi 3 bölüm, kimi 6, kimi 2. bahsettiğim sezonlar da öyle çok değil. neticeten, değeri bilinememiş bir diğer dizi.
    #103420 gitbasimdanaysel | 8 yıl önce