kayıt

27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçı

  1. 1
    pazar günü saat 19:00'da türk telekom arenada oynanacak 19.hafta karşılaşmasıdır. galatasaray hafta içinde sneijder'i kadrosuna katıp iyice gaza geldi, 2 sene önceki beşiktaş'a almeida ve simao geldiğinde beşiktaş taraftarı ne hayaller kurduysa şimdi galatasaray taraftarı aynı durumdaymış gibi. bir beşiktaşlı olarak gönlüm beşiktaştan yana ayrıca samet aybaba'ya da güvenim sonsuz. beşiktaş'ın kontra atak bir futbol oynayıp duran toplardan yararlanacağı bir maç bekliyorum. hadi hayırlısı.
    #55945 devrimindesi | 11 yıl önce
     
  2. 2
    an itibariyle aykut kocaman'ı tek forvet düzeni sebebiyle korkak futbol oynatıyor diye elestirenlerin izlemesi gereken mac.

    yeri gelmişken galatasaray'ın üstünlüğünde devam edilen her macta oldugu gibi bu maçta da son 20 dakikadır 3'er 5'er dakikalık "sakatlık" araları verilmekte,güçten düşmüş bu çocuklar.
    #56213 kareligomlek | 11 yıl önce
     
  3. 3
    bir türlü izleyemediğim fakat renkdaşlarımdan anladığım kadarıyla hakemlerin beşiktaş'tan yana olduğunu duyduğum maçtır. ben onların yalancısıyım. 2-1 almışız, çok da güzel olmuş. ama maçtan önce demiştim; bizde sneijder'in gelmesinin verdiği moral onlarda almeida'nın kadroda olmamasının eksi morali var; moral önemli demiştim. belki de haklıyım bilemiyorum.
    #56219 eksili pilav | 11 yıl önce
     
  4. 4
    melo ya verilen kırmızı kartla daha da konuşulur diye düşündüğüm maç. * *
    #56226 herhaltamaydonoz | 11 yıl önce
     
  5. 5
    melo'nun tükürmediği maçtır
    #56241 e165440 | 11 yıl önce
     
  6. 6
    açıkçası galatasaraylıları anlayamadığım maç. hangi pozisyonda hakem beşiktaş'ın yanındaydı anlamıyorum. galatasaraylı oyuncuların daha maçın ilk 40 dakikasında 4 tane adam sakatlamaya yönelik hareketleri vardı. ayrıca şu melo'yu savunan tipler de bir siktirin gidin affedersiniz. hadi diyelim melo tükürmedi ettiği küfürleri hiç mi saymayalım. bir de madem tükürmedi fatih terim neden o kadar kızdı, siktir git dedi. özetle beşiktaş'ın kötü oynadığı ve yenilgiyi hak ettiği bir maç olmuştur ama bu şekilde zaman geçirerek, çirkefliğe başvurularak yenilmek bir beşiktaşlı olarak bana koyuyor arkadaş. umarım şu harcadığınız dakikalar, yaptığınız çirkeflikler bir gün götünüzde patlar.
    #56260 devrimindesi | 11 yıl önce
     
  7. 7
    zaman geçirmenin ne demek olduğunu yanlış anlayanları gösteren maç. zaman geçirme dediğin top çevirerek veya korner bayrağına topu çekip rakibin gelmesini bekleyerek yapılır. top eline çarpınca suratını tutup mermi çarpmış gibi ambulans bekleyerek veya en basit faulde hemen hakemi çevreleyerek yapılmaz. neymiş efendim şampiyonlar liginde jardel topu alamamışmış. şampiyonlar ligi dediğiniz şu sturm grazla birlikte güle oynaya top çevirip çıktığınız maç mı diye sorarlar adama. şekil a: http://www.youtube.com/watch?v=3wateW0GtFY
    #56299 devrimindesi | 11 yıl önce
     
  8. 8
    izlemediğim maçtır.galatasaray 2-1 kazanmış bi melo tartışması var yalnız yok tükürmüşte tükürmemişte.bu adam kişiliksizin tekidir kendi takımınızda diye böyle adamları savunmayın. http://www.youtube.com/watch?v=rgyv0cZbRB8
    #56301 troia | 11 yıl önce