kayıt

no brain odtü

  1. 1
    sırf karalamak için yapılmış bir video i brain odtÜ videosuyla bir sentezi olsa fena olmaz. sadece karalamakta yanlış birazda şükretmek lazım.
    #50931 eskiblackhand | 12 yıl önce
     
  2. 2
    bir arkadaşımın yaptığı yorum sanırım en güzellerinden "madem bu kadar kötüydü odtÜ, gelmeseydiniz o zaman." hiç bir aksaklık yok, her şey çok güzel demiyorum elbette ama no brain odtü haksızlık eden, sırf muhalefet olmak için çekilmiş videodur.
    #50950 olala | 12 yıl önce
     
  3. 3
    i brain odtüye göre daha gerçekçi ve bizden olup,kabul etmek gerekirse biraz da radikal bir görüşle çekilmiş olan bir çekimdir.ayrıca ''madem bu kadar kötüydü odtü gelmeyeydiniz'' birazcık mantık dışı kaçıyor çünkü ODTÜ deki fıkra gibi olaylara ancak gelince şahit oluyosun zaten.
     
  4. 4
    gerçekçi ve somut sorunlara değinilmiştir. gerek daha muhafazakar okullarla kıyaslayıp bu videoyu eleştirmek gerekse de "kötülerin arasında en iyisi ama" diyip idare etmeci yaklaşımların gerçekten altı boş kalıyor. çevremizde bir sorunla karşılaştığımızda hayır diyebilmeliyiz. düzeltilmiyorsa en ağır şekilde eleştirebilmeliyiz değiştirmek adına. bir okul öğrencilerini dinlemek zo-run-da! beterin beteri var diyip kenara çekilmenin yanlış olduğunu çok güzel bir şekilde gösteren bir video. sırf muhalefet olmak neden bukadar canını sıkıyorki insanların? eğer karşı çıkılan şeyler geri dönüşleri sağlam olabilecek şeylerse sırf muhalefet yapmanın da bir sakıncası yok.
    #51179 kirmiziportakal | 12 yıl önce