kayıt

21 ekim teröre lanet yürüyüşü

  1. 1
    tek amaçları şehitlerini anmak olan insanları kuytu köşede kıstırıp 20 kişiyle dalmaya; aynı insanların yediği dayak sonrası yara bere içinde ambulansa binmesini izlerken arkadan " haha hani her türk asker doğardı, aç aç bayrağı aç o seni korur" gibi sözler sarfetmeye "halkların kardeşliği" denildiği yürüyüş. benzeri bir şekilde 1'e karşı 20 kişi dalan insanların yoldaş; 20 kişiden dayak yiyen insanların ise faşist olduğu olay. bazı kesimlerinin kendileriyle çelişmemeyi öğrenmek zorunda olduklarını su yüzüne çıkaran protesto.
    #47756 lord of the cakars | 13 yıl önce
     
  2. 2
    "bir ülkede şerefliler de şerefsizler kadar cesur olmadıkça o ülke düzelmez."

    bugün şerefliler şerefsizler kadar cesur olamadı. tepkisini ortaya koyamadı.
    yazıklar olsun odtü diyorum sadece. klavye milliyetçisiymiş herkes onu anladık. facebooktan geleceğim diyen 1500 kişiden sadece 150 200 kişi geldi yürüyüşe. karşımızda 100 kişilik şerefsiz ama organize bir grup. bayrağımızı açtırmamaya çalıştılar, istiklal marşımızı bölmeye çalıştılar. amacımız şehitlerimizi anmak, tepkimizi ortaya koymaktı. bunu gerçekleştirdik ve dağılma kararı aldık, yurtlar bölgesine yaklaştıkça sayımız azaldı ve 30 40 kişi kaldı fakat bu pkk lı şerefsizler peşimizden geldi ve iş bankasının önünde kameraların da olmamasını fırsat bilip saldırıya geçti. kaçan kaçtı, kaçmayan dayak yedi. 1 kişiye en az 5 6 kişi saldırdı.o barışçıl faşist olmayan grup ( ne olduklarını biliyoruz ama ) gerçek yüzünü gösterdi herkese.faşist diye insanları yaftalayanlar, yaptıkları kürt faşistliğiyle dağdaki abilerine (p.çlere) bir selam gönderdiler. şimdi odtüdeki sessiz, tepkisiz kesime sesleniyorum. korkmayın bunlardan, gösterin tepkinizi. bu okulu bırakmayalım bu itlere.
    odtüde pkk istemiyoruz...
    #47760 wolf55 | 13 yıl önce
     
  3. 3
    halkların kardeşliği demek, terörü desteklemek demek değildir. bir diğer yandan da bir hiç uğruna yaşamlarını yitiren onca insan için duyulan acıyı tepkiye dönüştürmek de haktır.
    ama burda bence en üzülünmesi gereken nokta,kendine komünist veya sosyalist diyen, insanı sevdiğini söyleyen, insan için birşeyler yapmaya çalışan kişilerin ülkü ocaklarından farksız bir şekilde kavgacı olmasıdır.
    fikirleri uğruna dayak yemenin ne demek olduğunu en iyi bilmesi gereken bu insanların, aynı şiddeti kendisi güçlü olduğu anda karşı tarafa uygulaması...

    sanırım bizim film burada kopuyor.
    #47761 chronzon | 13 yıl önce