kayıt

sigara içmek

  1. 1
    sigara tiryakisi kimselerin normal aktivitesi,ama eger bu aktiviteyi ramazanda,ve iranda hemde iftardan once gerceklestiriyorsaniz,polis gorurse ayvayi yediniz,universiteden atilirsiniz,tercihe gore kirbac/para cezasi alirsiniz.
    #47302 phoenix | 13 yıl önce
     
  2. 2
    tatlılı bişeyler yerken yapılan başarılı bir aktivite
    #78492 mukh | 10 yıl önce
     
  3. 3
    iyi geçmiş bir senenin son sınavından sonra dışarı çıkıp içildiğinde mutluluğu katlayan bir durum
    #78493 exorcist | 10 yıl önce
     
  4. 4
    psikolojik bir teze göre anne memesine duyulan özlemi çağrıştırdığı söylenilen eylemdir.
    #78505 mt2atakan | 10 yıl önce
     
  5. 5
    başlanması için mantıklı bir sebep göremediğim aktivite
    #78510 brida | 10 yıl önce
     
  6. 6
    hiçbir faydası olmayan ama zararı çok olabilen bir lükstür, zira Ayda en azından birkaç yüz lirayı çöpe atmaktır aynı zamanda
     
  7. 7
    ilk kez içildikten sonra bir şey anlamayıp "buna mı bağımlı oluyorlar insanlar lan? ben mi beceremedim içmeyi acaba?" diyerek bir tane daha yakılır. büyük olasılıkla aynı şey bir süre daha tekrar eder ve alışırsınız. Yani kimseden duyduğumdan değil ama ben başka açıklama getiremiyorum. Özellikle insanların yüzüne yüzüne üflemeyin astımı olan var nefes darlığı olan var.
    #102240 dark matter | 8 yıl önce
     
  8. 8
    Sigara kullanmıyorum ama yüzüme yüzüme üfleyen birtakım duyarsız hanzolar yüzünden en az içmiş biri gibi kokuyorum ve tıkanıyorum. İçiyorsanız da adabınızla için.

    Tanım: bir çeşit tütün ürününü, herhangi bir kağıda sarıp yakmak suretiyle tutuşturmak ve bu yanma durumundan mütevellit açığa çıkan dumanı, oral yolla, solunum yolu aracılığıyla ciğerlere çekmek ve arkasından bu dumanı, yine aynı solunum yolu aracılığıyla tekrar dışarıya verme işlemidir. bağımlılık yapar, amandır. haricen kullanılır.
    #102244 eblokkantini | 8 yıl önce