kayıt

27 temmuz 2011 benfica trabzonspor maçı

  1. 1
    şampiyonlar ligi 3. ön eleme maçı. d smart euro futbol'da şifresiz yayınlanacak maç aynı zamanda.
    #46653 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  2. 2
    2-0 benfica'nın aldığı maç olmuştur. trabzonspor kötü oynamadı son golüde yemeseydi umut büyüktü ama bu saatten sonra kendi evlerinde gol yemeden 3 gol atabileceklerini sanmıyorum açıkçası. ayrıca söylemek isterim ki bir galatasaray'lı olarak tüm türk takımlarını avrupa'da sonuna kadar desteklemenin doğru olduğunu düşünüyorum yarın fenerde avrupa'da maç yapsa onları desteklerim ama bütün sezon kimse bizi sevmiyor 17 takıma karşı tek başımıza oynuyoruz siz bukalemunspor taraftarısınız diyipte. portekizde benficanın tirübünlerinde benfica'yı desteklemek nasıl bir orospu çocukluğudur tarif edemiyorum.

    http://twitpic.com/5wsmoo

    not: bu entryi bütün fenerliler üstüne alınmasın tabiki trabzonsporu destekleyenlerde vardır içinde ya da tarafsız olanlar.

    edit: yanlış anlaşılmakla beraber chelsea taraftarını karşılayan galatasaraylılarında bu gurubun içinde olduğunu belirtmek isterim. orospu çocuğu her yerde orospu çocuğu işte.
    #46659 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  3. 3
    trabzonspor adına üzüldüğüm maçtır ama tarifi olmayan orospu cocukluysa bunun adını ben koyamadım kusura bakmayınız. http://tinyurl.com/43olm7k
    #46663 comandante | 13 yıl önce
     
  4. 4
    fener formasıyla benfica tribünlerinde çekirdek çitleyen bi abi görülen maçtır. sırf türk takımı diye trabzonu desteklemek zorunda değildir. benficayı destekliyor olması da onu orospu çocuğu yapmaz. milli mesele mi lan bu amına koyayım. istediğini destekler adam. bölücülük mü yapıyor sanki amına koyayım? terör suçu mu işliyor? adam sakin sakin çekirdeğini çitliyor tribünde.
    not: bilen bilir sıkı galatasaraylıyım. fenerden de trabzondan da ölümüne nefret ederim. hayır bi de şöyle bi durum var zamanında pkk başlığına orospu çocuğu yazdım diye moderasyon entrymi silmişti.
    #46668 swedish hearts | 13 yıl önce