kayıt

ben küçükken

  1. 1
    twitter'da trend topic olmuş söz dizisi. itirafları içeriyor genelde ama tutmaması mümkün değil, kişinin ne de çok anısı, ne de çok sevdiği şey var küçüklüğü ile ilgili. mesela;

    #benkucukken bisiklet sürebileceğimiz alanlar hala mevcuttu, boş arsalar vardı ki bizler maç yapabilelim, göt kazmaca oynayabilelim.

    #benkucukken ağaçtan meyve yemek vardı ve sahibine yakalanmamak için yaşadığımız adrenalini şu anda en yüksek roller coaster bile veremez.

    #benkucukken kapitalizmi de, komünizmi de bilmezdim, reklamcıların oyunlarına gelerek ben10 gibi şeyler istemezdim babamdan.

    #benkucukken sokakta oyun oynayabiliyorduk, parklar hala kumdu ve meşe çukurlarıyla doluydu. eriğe dalmak gibi kavramlar vardı.
    #46448 isinylmz | 13 yıl önce
     
  2. 2
    ''...çok salakmışım lan.'' şeklinde tamamlanabilendir.
    #46474 rphalange | 13 yıl önce
     
  3. 3
    herşey daha masum ve güzeldi.
    #56741 abonededi | 11 yıl önce
     
  4. 4
    sosyal bilgiler dersinde "türkiye dünya üzerinde kendi kendine yetebilen 7 ülkeden biridir" diye bir eğitim ibaresi vardı
    #56775 ouz | 11 yıl önce
     
  5. 5
    koltukta yatıp yatakta kalkma gibi süper bir gücüm vardı
    #72363 materialist | 11 yıl önce
     
  6. 6
    kişinin kendi yaşanmışlıklarına göre tamamlayabileceği söz öbeğidir. mesela;
    ben küçükken büyümeyi hiç istemedim.
    #72458 endingunplanned | 11 yıl önce
     
  7. 7
    Yetişkinler kocamandı, dışarı çıkıp oynayıp gelince mis gibi toz kokmak vardı, yerden yüksek oynayanlar elime mum diksin demek vardı, dışarda oynarken bütün arkadaşlarını toplayıp kapıda anneden su istemek vardı, kışın öğlenci olunca hava kararınca bütün sınıf saklambaç oynamak vardı, pazar günü erkenden kalkıp çizgifilm izlemek vardı, barış manço ile adam olacak çocuk vardı. Anlayacağınız dünya daha güzel bir yerdi, en azından küçük gözlerimizden öyle görünüyordu.
    #84416 cerneville | 10 yıl önce