kayıt

alkollü entry girmek

  1. 1
    `aksırıp tıksırana kadar` içip eve/yurda geldikten sonra, alkolün verdiği rahatlıkla akla geleni ikinci kez düşünmeye tenezzül etmeden sözlüklere yardırmaktır. sonuçları genellikle katastrofiktir, tükürdüğünü yalamayı gerektirir.
    ha coştuğunda konfiçyüs'e bağlayanı da vardır ki, normal zamanda kendisine "bunu ben mi yazdım lan?" dedirten eserler ortaya koyarlar.
    sonuçta bıçak sırtı bir olaydır, elden geldiğince kaçınmak gerekir. (bkz: riks budur).
    bir de sözlük yerine anonimlikten uzak sosyal "mecra"larda alkollüyken yardırmak vardır ki, sormayın.

    p.s.: son olarak işbu entry/post ların çoğunlukla duygusallıktan kırılan, bilimum melankolik veya platonik durumlara işaret eden, kişinin normal durumda dışa vurmaktan kaçındığı fikirler/beyanatlardan oluştuğunu söyleyip susuyorum.
    #46114 satyrs | 13 yıl önce
     
  2. 2
    ballmer peak formundayken icra edildiği halde, ortaya hilarious, ownage, awesome kategorilerinden birinde bir sonuç çıkacağı eylemdir.
    #46434 ping from heaven | 13 yıl önce
     
  3. 3
    kanımca alkollü sex yapmaktan çok da farkı yoktur sevgilinle kavga etmişsindir gece zil zurna sarhoş olursun bardan,sokaktan vs. kızı getirirsin yatarsın aslında sarhoşsundur ve çok mutlusundur o an pişmanlık yoktur sabah kalktığında nasıl yaptım lan ben bunu dersin.bir pişmanlık ama aslında yapmışsındır o an online olan bir yazarın yazdıklarını görmesi gibi sabah eve gelen sevgilin de durumu görmüştür bir pişmanlık vardır ama iş işten geçmiştir.
    #46483 gnsl | 13 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: sarhoşken entry girmek)
    #75053 stfu | 11 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: alkollü entry)