kayıt

ismail abi

  1. 12
    adamın hasıdır. dizinin asıl başrolüdür. Sadece gülüyorsanız aptal olduğunuzun habercisidir
    #97752 ismailabiii | 9 yıl önce
     
  2. 11
    sözlüğün adap usül bilen efendi yazarı. bu adama yanlış yapan karşısında beni bulur.
    #97593 bursa cocugu | 9 yıl önce
     
  3. 10
    http://www.youtube.com/watch?v=rCnQb-9kK_o









    ben hasta bir adamım. gün sonu gelmeden günün sonunun geldiğini hayal ederim. kendimi bildim bileli yorgunum çünkü. çok küçük yaşlarda çalışmaya başlasaydım mental yorgunluk olarak değerlendirebilirdim belki. ama içimde kara bulutların birikmeye başladığını fark ettiğim gün aslında derdimi de çözmüş oldum.

    ben kötü bir adamım. gün boyu iyiliğini düşünürüm insanların ve insanlığın. bir kaç defa iyiniyet elçisi olmayı düşündüm bir kaç defa da iyiniyet elçilerine mesela angelina jolie'ye muhteşem projelerimden bahsetmek istedim. change.org'dan muhteşem kampanyalar yürüttüm, tivit attım, menşın paylaştım. sonra da açtım biramı ve cipsimi ekrandan gelecek beğenileri izledim.

    ben kalpsiz bir adamım. varsa yoksa bencilliğim. dünya dönüyor dediklerinde farkındayım diyorum mesela. çünkü dünya bana göre döner, benim için döner, benden dolayı döner. ben saat yönünde yaşasam dünya itaat eder. nimetleri kabulümdür. benim için özel!

    ben hırçın bir adamım. kavga etmek günlük rutinimdir. fütursuzca sarf ederim küfürleri. karşımdakinin gırtlağını yırtmak isteğiyle saldırsam da bir noktada bırakırım genelde. bir sonraki dayağına kadar bel-klesin beni. yine lazım olacak.

    ben tembel bir adamım. patron ne zaman bir iş verse zamanında bitiririm. en azından onun istediği saatte. '' ismail, yarın şantiye raporlarını masamda istiyorum. '' şantiye raporları iki saate biter mesaiye başladıktan sonra. ama söylemem. geri kalan saatlerde oyun oynarım pc'den çalışıyor süsü vererek.

    ben ahlaksız bir adamım. deha olmamdan kaynaklı sebeplerle kabul etmiyorum insanların dayatmalarını. severken de arsızım, sevmiyorken de. sen maniler bulurken gönlünün isteklerine ben gerekçeler yaratırım kuralları kendimden. en sık kullandığım; '' paşa gönlüm öyle istedi. ''

    ben ölü bir adamım. henüz bana ağlayan bulamadım.
    #97544 ismail abi | 9 yıl önce
     
  4. 9
    Böyle duş perdesi gibi sarı tuvalet terliği gibi hani olur ya bi yanı kopmuş ıyyy iğrenç onlara tepki olarak gelmiş yazarımızdır.
    #97068 fişnereçeli | 9 yıl önce
     
  5. 8
    yeni gelen gündem yazarı*. hoşgelmiş.
    #97061 Sweeny Todd | 9 yıl önce
     
  6. 7
    yeni bir yazar, hoş geldin ismail abi!

    sanatlı olsaydı direkt cemaatten feyizli bir abimiz derdi herhalde, ama artık yok.
    #97047 originofsymmetry | 9 yıl önce
     
  7. 6
    pullu pulludur
    #77521 mukh | 10 yıl önce
     
  8. 5
    hepimizin abisidir
    #54779 gittigeliyorkom | 11 yıl önce
     
  9. 4
    hoooooooooooopp
    #54753 abonededi | 11 yıl önce
     
  10. 3
    "bana çay ikram ettiler. çay veren adam hiç kötü olur mu" sözüne katıldığımdır.
    #45623 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  11. 2
    1. yurdun kantincisi.
    #44626 gnsl | 13 yıl önce
     
  12. 1
    leyla ile mecnun dizisinin twitterda tt olan ilk karekteri.

    --spoiler

    ismail abiyi hoşlandığı kız* terkeder. şen şakrak ismail abimiz üzülür akabinde izleyici kitlesinin şurasına bir ağrı saplanır. ardından ismail abi severler twitterda teselli tweetleri atar ve ismail abi tt olur.

    --spoiler
    #44624 deneme beni | 13 yıl önce