kayıt

12 haziran 2011 genel seçimleri

  1. 9
    hakan sükür bile milletvekili oldu. bu işin okulunu mu okudu, eğitimini mi aldı? o ne anlayacak hesap-kitaptan, halktan-milletten, kanundan? 70 milyonun hayatını etkileyecek kararların alınmasında onun ufak da olsa bir rolü olması mantıklı birşey mi? tbmm'de iyi ortaya kafa mı vuracak, savunmanın zaafını mı değerlendirecek, karambolde fırsatçılığını mı konuşturacak? 3. sınıf dandik afrika ülkesinden bi adam " ulan ne dandik milletvekiliniz var, futbolcudan milletvekili mi olur?" dese haklı olmayacak mı? partiyle alakası yok bu işin, türkiye'de iyi bir yerde eğitimini alıp yurtdışında bu eğitimi pekiştiren; biraz olsun halktan-milletten anlayan adam yok mu sanki hiç?
    #44573 lord of the cakars | 13 yıl önce
     
  2. 7
    bunlar gibi çıkarımlar yaptığım seçimdir;
    1- halka koyun demekle iktidar olunmuyor.zaten bir topluluğa koyun diyorsanız, asıl onların sizi seçmesi durumunda rahatsız olmalısınız. eğer koyun olduğundan şüphe etmediğiniz bir topluluk başka birilerini seçtiyse, bundan mutluluk duymanız gerekir, ha eğer mutluluk duymuyorsanız bu anlayış hızla terkedilmeli.
    2- ülkemizde sol cenahta genel bir kibir hakim. ulan bir partide 3-4 koltuk var işte, biri genel başkan koltuğu, biri genel sekreter, ikisi de genel başkan yardımcılığı. son ikisini de kimse beğenmiyor ya, yine de yazdım. bu koltuklar da bir kişi kapasiteli işte, eğer bu koltuğa oturamazsan gidip kendi partini kurmanın alemi yok, bunu bırakıp birlik olabilmek lazım.
    3- biraz sabır göstermek lazım. beklentilerde ölçülü olmak lazım. bir adamın lakabı gandi diye, kendisini de gandi sanmamak, bir yılda 8 senelik yerleşik düzeni devireceğini ummamak gerekir.
    4- sadece seçim döneminde değil, her zaman çalışmak lazım.
    #44563 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce