kayıt

final haftası ders çalışmamak

  1. 1
    odtü'de okuyorsan ve bunu yapıyorsan sadece iki açıklaması vardır:

    1 - sınıfta kaldığın garantidir.
    2 - 1.8'in üstüne çıkacağın garantidir.

    ben bu iki kalıba da girmiyorum ama ders çalışmıyorum, entry kasıyorum peki nedendir bu saçmalık?

    tamam, şimdi buldum: üç beş çapulcuyu adam edeceğim; onlara üç beş şey öğreteceğim; atalarından miras kalmış at gözlüklerini bir gıdım gevşeteceğim de dünyayı göstereceğim; orada başka hayatlar, başka güzellikler, başka anlayışlar olduğunu kanıtlayacağım diye. ama yok azizim böyle gelmiş, böyle gidecek. ilim cehaleti alır eşeklik baki kalır demişler ya bizim adamlar bunun canlı örneği, yapacak hiçbir şey yok.

    ah tanju okan ah! ne güzel demişsin sen; "vur kendini şaraba, kedere ve aşka vur!" diye... yok ki dünyada bu salaklıkları/salakları unutturacak kalitede şarap, yok ki dünyada böylesi derdi unutturacak daha büyük keder, yok ki dünyada bu saçmalıkları unutturacak güçte bir aşk.

    not: ışın gizem'e aşık değilmiş diye başlık açılsın, ukdesi vecihi'den gelsin. bu liseliliği muhakkak göstersin, varsa geçmiş azıcık hakkım, helal olmaz yeminle!
    #43850 isinylmz | 13 yıl önce
     
  2. 2
    halk arasında "göt atmak" diye de tabir edilen davranış biçimidir. dur şu videoyu da izleyeyim dur şunla da iki çift laf edeyim, yada bi yarım saat uyuyayım sonra başlarım bahaneleri en sık görülenlerdir.
    #44035 chronzon | 13 yıl önce
     
  3. 3
    youtube'daki nerdeyse bütün yetenek sizsiniz vidyolarını izleyip aa geç olmuş yatıyım davranışının sebep olduğu durum.
    #48610 benaslindayogum | 12 yıl önce
     
  4. 4
    final haftasında mümkünse hayatınızdan birilerini çıkarma kararı almayın, üzülmeyin, terk edilmeyin, terk etmeyin, gerçekten ders çalışamıyorsunuz çünkü. bir insanın hayatından çıkmadan önce bir bakın habitusu nasılmış, cultural capitali nasılmış, anne babasının eğitim durumu ne, maddi durumu nasıl, geçmişinde çok acı çekmiş mi, şarap içip dertlenip şiir okur mu? bunlar önemli şeyler...yapmayın kıymayın final haftası kimseyi bırakmayın.
    #48616 nadja | 12 yıl önce
     
  5. 5
    abi, bi gün kalmadan çalışılmz zaten.
    #48622 nefertiti | 12 yıl önce
     
  6. 6
    gereksiz ve sonra yapılabilecek bütün aktivitelerin yapılıp sınav anında hayatın gözden geçirilmesiyle sonuçlanan durum
    #48665 major | 12 yıl önce
     
  7. 7
    kuzey güney izledik
    #48725 masteringphysics | 12 yıl önce
     
  8. 8
    kronik rahatsızlıktır.
    #56715 abonededi | 11 yıl önce
     
  9. 9
    şu anda içinde bulunduğum inanılmaz rahatsızlık verici bir durumdur...bu na rağmen notların hiç birine bakmak gelmiyor içimden niyeyse
    #68210 trolleybus | 11 yıl önce
     
  10. 10
    (bkz: final haftası sözlüğü geliştirmek)
    #68211 burocknroll | 11 yıl önce
     
  11. 11
    okulu uzatmış biri olarak 4 yıl boyunca sürekli başıma gelen durum. arkadaşım yapamıyorum işte. zaten midtermlerde pestilimiz çıkıyor, sonrasında finallerde ne istek kalıyor ne de konuları anlayacak beyin. o yüzden dersleri hep finallerde batırıp pişman olmama neden olur. hatta size söyle deyim dynamics dersinde ilk midtermden 90 almama rağmen kaldım. o derece yani. vay amk için cız etti. dersi irregular da açmıyorlar. 1 sene beklemek zorunda kalmıştım.
    #74585 fenomenon | 11 yıl önce
     
  12. 12
    (bkz: final haftası ders çalışamamak)
    #74598 herhaltamaydonoz | 11 yıl önce