kayıt

hiç başlık açmayıp varolanlardan şikayetçi olan yazar

  1. 1
    kendisi hakkında söyleyeceğim pek birşey bulunmamakta açılan konulardan mutsuzluğunu dile getirmesine rağmen kendi için düzgünü nasılsa yapmaya hiçbir teşebbüsü yoktur. bu sadece sözlükte böyle değildir. türkiye'nin genel bir sorunur şunu şöyle yapmayın bunu böyle yapmayın diyip kendileri işin içinden sıyrılan uyanıklardır bunlar. madem çok iyi biliyorlar onlar başlık açsınlar diyorum. hepsine selam ederim.
    #41598 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: hiç hükümet kurmadan hükümeti eleştiren seçmen)
    (bkz: anan kuyutormanda ben bil bakalım neredeyim)
    #41599 franz walsch | 13 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: hiçbir şey yaratmayıp tanrıya sitem eden adam)
    (bkz: hiç admin olmamış admini eleştiren yazar)

    (bkz: eleştiren yazar)
    #41601 ingilizanahtari | 13 yıl önce
     
  4. 4
    sözlük, başlık açmanın zorunlu tutulduğu bir yer değildir. eğer söyleyecek bir şeyiniz varsa, ifade etmek istediğiniz, paylaşmak istediğiniz bir şeyiniz varsa yazarsınız, yoksa yazmaz sadece okumak için de girebilirsiniz.
    aman, sözlüğe kimse bir şey yazmıyor ben yazayım bari boş durmasın demek, ve özellikle bunu hep aynı konu üzerinden yapmak, *, okuyan bünyelere kabak tadı verebilir, o kadar ki; sözlükten bile soğutabilir. hele o konuyla ilgilenmeyen, o konuyu sevmeyen bir insansanız illallah dedirtir.
    anlatmak istediğim şey, tematik başlık çalışmanın, devamlı aynı konudan başlık açmanın belki hiç başlık açılmaması kadar sözlüğe zararlı oluşudur, yazar soğutuşudur. bu durumdan şikayetçi olmak, sözlük menfaatine bir eleştiridir. 'madem şikayet ediyorsun sen başlık aç o zaman' diye yaklaşmak yerine 'bu adam niye şikayet ediyor acaba' diye düşünülürse daha sağlıklı bir sonuca varılacağını düşünüyorum.
    #41607 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce