kayıt

burcu esmersoy

  1. 1
    kendini güzel sanan iki kıvırttımı bir kaç güzel laf duydu mu dünyayı ben yarattım sanan götü yaklaşık 5 metre yukarıda duran insandır kendisi. hele hele scarlett johansson'a güzel diyen bana demesin diyerek herkesi tamam burcu haklısın burcu nidalarının yükselmesini sağlamıştır.
    #41364 zoneiw | 13 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: soğuk nevale)
    #41381 endingunplanned | 13 yıl önce
     
  3. 3
    scarlett johansson'a güzel diyen buna tabii ki demesin.
    #44901 ilgimicekmedi | 13 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: burcucuuuum çok güsel çıkmıssınsss)
    #44909 bobigeloglum | 13 yıl önce
     
  5. 5
    scarlett johansson'a güzel diyen buna tabii ki de desin. sarışın kardeşler zira.
    #44910 melancholia11 | 13 yıl önce
     
  6. 6
    scarlett johansson'a güzel diyen buna "hee tabii amnagoyim" desin. tamam güzelsin, kendini de beğeniyorsun ama tutup da scarlett gibi bi hatun kişiyi itin götüne sokmaya hiç gerek yok ki.
    #44915 bobigeloglum | 13 yıl önce
     
  7. 7
    hakkında bir dönemin arabesk şarkı kliplerinde oynadığı ve asıl isminin kamile olduğu şeklinde iddialar bulunan ve sesi her zaman bana çok itici gelmiş olan "dostluk güzeli" hatun kişisi.
    #63221 birgaripmakinaci | 11 yıl önce
     
  8. 8
    oryantal şovuyla göz doldurmuş kişidir.

    http://video.haberturk.com/tv/video/burcu-esmersoydan-oryantal-sov/88679
    #67009 burocknroll | 11 yıl önce
     
  9. 9
    kendisi bir spor muhabiri olmasına rağmen nasıl oluyor da bu kadar kötü sunuculuk yapabiliyor analmakta zorluk çekiyorum.
    şu sözlükten rastgele bir hatunu çıkartsak oraya yemin ediyorum çok daha iyi sunar. kendisine ilgi gösteriliyor evet ama bunun ne kadarını hak ediyor tartışılır. yarattığı fark ise elbette bir kadının spor muhabiri olması, spor dünyasının içinde olmasıydı. ortalamanın üstünde bir güzelliği var, kabul(ki aslında kabul değil, kendisini güzel bulmuyorum) ama " sözümona erkek işi spor dünyası içerisindeki ateşli hatun" sıfatının üzerine ne çıkabildi, ne de çıkabilmek için çaba sarfetti. (vakti zamanında italyan bir erkekle vakti zamanında yaptığı kezbanvari evlilik de hüsranla sonuçlanmıştı.)

    kısaca ve özetle, over-rated kelimesinin david beckham'dan sonraki sözlük karşılığıdır. ancak oxford dictionary'nin editörleri şimdilik kendisini pek bilmediği için henüz hazırlık kitaplarında yer almamakta kendisi.
    #67010 stfu | 11 yıl önce
     
  10. 10
    düzenli spor programını ciddi ciddi merak ettiğim, ateşliden çok özgüvenli ve atletik duran kadın. sunuculukta kötü olması, bir şekilde sesi ve tonlamasıyla ilgili olmalı.
    #67055 didaydidayday | 11 yıl önce
     
  11. 11
    ntv spor'u izlediğim zamanlarda görürdüm kendisini.
    sonraları popüler olmaları başladı.
    bilirsiniz sporla ilgilenen gerek türkiye'de gerekse dünya genelinde fazla kadın sunucu yoktur. bu yüzden biraz güzel olanlar çok çabuk popüler olabilirler.
    işte o dönemlerde burcu çok saçmalamaya başladı, böyle kamera karşısında mal mal kalıyor, mal mal gülüyordu. sanki bedeni orda ama ruhu gitmiş gibiydi. dedim ki bu burcu buralarda fazla kalamaz kesin gider çünkü aklı başka yerlerde. nitekim ntv spor'dan ayrıldı ve dizilerde çıkmaya başladı, yarışma sunuculuğu yaptı başka sunuculuklar yaptı.
    ama şuanda geri dönmüş galiba ntv spor'a. ben artık fazla sporla ilgilenmiyorum o yüzden fazla rastlamadım ama akşamları bir programda çıkıyor.
    #76124 fenomenon | 11 yıl önce
     
  12. 12
    ntv spor'a dönmesi bende hayal kırıklığı yaratan kadın. dilara gönder ile kıyaslanmasına ise yalnızca gülüyorum. Dilara gönder'in insanla melek arası bir varlık olduğuna dair kuvvetli bir inancım var,evet.
    #76219 endingunplanned | 11 yıl önce