kayıt

ysk'nın bdp'li milletvekili adaylarının adaylığını iptal etmesi

  1. 1
    sağ görüşlü ve milliyetçi bir insan olan beni bile derinden üzmüş hadisedir. sen adama söz hakkı verme ondan sonra açılım diye kendi kendine hem çal hem oyna. bu nasıl bir şerefsizliktir?
    #41111 swedish hearts | 13 yıl önce
     
  2. 2
    akp hükümetinin diktatörlügünü gösteren en net örneklerden teki

    -lys skandalı icin ayaklanan ögrencilere 10 bin de biz cıkartırz diyebilen " halkçı ve demokratik" basbakan
    bdp ye de " ayagını denk al " diye ayarı verdi eger biz istemezsek secimlere bile giremezsin diyen bu hükümet sözde demokrasi diye inip inip inlerken acıtasyonları dur durak bilmezken söz konusu temsiliyet ve baraj oldugunda aynı demokratik tavrı sergilememesi oldukca ironik canım vatanımda
    #41193 stanic | 13 yıl önce
     
  3. 3
    bugün ysk nın alınan belgelerle iptal ettiği karardır. yani bdpliler yeniden aday olabilecek. peki polis kurşunuyla ölen çocuk ya da atılan molotoflarla yaralananlar, polis şiddetine maruz kalan bölge ve orda yaşayan insanlar ne olacak gibi sorular tabiki balık hafızalı toplumuzda ilelebet cevapsız kalacaktır. insan yeniden, bu coğrafyada doğduğuna ve yaşadığına pişman oluyor, üzülüyor, sinirleniyor ama maalesef yaşamaya devam ediyor. basit bürokratik, kırtasiye işlemleri nelere mal oluyor. bir çocuk ölüyor, klasik nefret manşetleri atılıyor, demeçleri veriliyor, herkes savaşa ve ölüme olan inancını ve bağlılığını tazeliyor ve yoluna devam ediyor. sadece iki günde, zaten kırılgan olan toplumsal yapı geriliyor ve gerçekten oluşabilecek bir yumuşama sureci kısa dönemli hesaplara kurban ediliyor.
    #41221 boscuval | 13 yıl önce
     
  4. 4
    veto edilen 6 adaydan 5 inin tekrar aday olabileceğinin açıklanmasıyla 1 kişiye halen uygulanmakta olan karar.
    #41223 w4rdoom | 13 yıl önce