kayıt

tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın

  1. 1
    geçenlerde bir kız arkadaşımdan duyduğum hayret ettiğim sözdür.
    #41085 ahmetturani | 13 yıl önce
     
  2. 2
    olaydan sonra mahkemede kızın kendini savunamamasına neden olan düşüncedir zira, tecavüzcü "sen de istiyordun doğru söyle" der, bizim hakim de olayı bitirir, tecavüzcüyü serbest bırakır, herkes yoluna devam eder.
    #67589 toprak adam | 11 yıl önce
     
  3. 3
    manidar buldugum sozlerden biri.
    #67590 ensi | 11 yıl önce
     
  4. 4
    çok pis laftır vesselam..
    #67666 respector | 11 yıl önce
     
  5. 5
    yediden yetmişe sıkılmadan, bunalmadan kullanıyoruz. bir ben sıkıldım herhalde bu klişenin karesini almış sözden. yeter yahu, anladık*.
    #67681 navyflake | 11 yıl önce
     
  6. 6
    şu dünyada bundan daha fazla tiksinemeyeceğim, iğrenç, mide bulandırıcı ve ister istemez ilk olarak bir erkek tarafından söylendiği hissine kapıldığım söz. cinselliğin herhangi bir şekilde zevkle bağdaştırılamadığı, bağdaştırılsa bile ayıplandığı şu ülkede, tecavüz kadar aşağılayıcı, korkunç ve travmatik sonuçlar bırakabilen bir eylemi aynı cümlede nasıl utanmadan kullanıyorsun ey insan? tartışılan ya da iğrenilen zevk kısmından çok tecavüzün cümle içi kullanımında bayağılaşmanın sınırı olmaması. en son nokta bu dersiniz ya hani? bundan sonra "sen giyersen dekolteyi eteği, adam tecavüz eder tabi." geliyor. kafa aynı kafa çünkü.
    #67682 didaydidayday | 11 yıl önce
     
  7. 7
    hiçbir şey bilmediğin bir sınava girmeden veya kız/erkek arkadaşına bir konuda hesap vermeden önce söylenebilecek söz. böyle durumlarda iyidir, hoştur ancak gerçek anlamını bir an olsun düşünmek bile beyne kan sıçratır. kanımca bu lafı gerçek anlamında kullanan şahıslara bir güzel tecavüz etsek win-win olur, hem biz rahatlarız hem onlar zevk alır.
    #67683 originofsymmetry | 11 yıl önce