kayıt

kaybedenler kulübü

  1. 1
    başrollerini nejat işler, yiğit özşener ve ahu türkpençe nin paylaştığı filmdir. kent fm. de yayınlanan bir radyo programını konu alan filmi, canparem lilith ile beraber izlemeyi ümit ediyorum, görüş ve spoilerlarımı ondan sonra vereceğim.
    #39690 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: kaybedenlerin öyküsü)
    (bkz: hikmet temel akarsu)
    #39750 lilith | 13 yıl önce
     
  3. 3
    gelibolu ve devrim arabaları filmlerinin yönetmeni tolga örnek'in berbat yönettiği film. konuya laf yok ama ucuz rob schneider filmlerini aratmayacak kadar gereksiz sahneler, kadrajla oynamalar vs ile film batırılmış. yazıktır.
    #39754 yaqishiqleejojuq | 13 yıl önce
     
  4. 4
    ilk not: bu entry spoiler içerebilir, içermeyedebilir.

    beni epey etkilemiş(tahminimden fazlaca) bir film idir kendisi. programın da ses kayıtlarını buldum, dinlemeye başladım şimdi. böyle bi garip, adamlar bir garip, yaşadıkları hayat bir garip. onlar mı kaybeden biz mi kaybediyoruz bilemiyorum da. final haftası bitince boşluğa düşen, bişeyler için uğraşmamayı beceremeyen bir insanken her gece içip "bazen"le başlayan şiirvari cümleler kurmaya özendim. eğer filmin biyografik bir tarafı varsa azıcık, popüler olmaya başladıklarında kaybeden olamadıklarından program yapmayı bırakan bu adamların bu filmle bu kadar popülerleşmeye göz yummuş olmalarına da üzülmedim değil. belki yaşımın o sıralarda küçük olmasından, ama olmasa da farketmez, kentfm in sadece adına aşina, programın adını hiç hiç duymamış, hayatını gayet kontrollü yaşayan bilmemne bir insanın* bile inanılmaz ilgisini çektiler. bir tutarsızlık var gibi bir yerde ya neyse. güzel filmdi vesselam.
    #40034 lilith | 13 yıl önce
     
  5. 5
    insan baştan içine girebilirse, etkisinden kolay çıkamayacağı bir film. mutlaka izlenmesi gereken, insanı bazı sorgulamalara iten, muazzam bir şey.
    #40048 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce
     
  6. 6
    hayata bakış açınızı değiştirmeye kadar götürebilecek, son yılların, hatta tüm zamanların en güzel türk yapımı sinema filmi... soundtrack'leriyle ayrıca ağlatmıştır, orası ayrı...

    (bkz: haddinden fazla güzel)
    #40051 bobigeloglum | 13 yıl önce
     
  7. 7
    şu an dinamo fm de tek seferlik sabah programı yapmaktalar.

    edit: ilaveten kaan çaydamlı ile mete avunduk un bir röpotajı da yayınlanmış bi yerlerde. güldüm epey.
    '90ların sonu 2000lerin başı alternatif kültürün ana akıma sirayet etmeye başladığı yıllar. Alternatif mecralarda çalışan eden uğraşanlar bu dönemde değer kazanmaya başlarken tam, yani tam işin kaymağını yiyecekken, siz pılı pırtıyı toplayıp gittiniz. Neden?
    Kaan Ç.: Bize çok teklif geldi. Sabah programları, akşam programları.
    Mete A.: Televizyonda da kullanmak istediler. Hepsini reddettik.
    Kaan Ç.: Sağlam durduk. Böyle bir isteğimiz de yoktu. Biz programı yaparken de birkaç defa programı bıraktık zaten. Ben hatırlıyorum çok daralıp 'ben sırt kanseriyim' diye gitmiştim. Radyoya ilaç yağmıştı. Sırt kanseri ne demekse. Bir başka dönem 8 ay yok olduk. Olympos a gittik orada takıldık. Dört beş ay görüşmedik. Trip te karşılaştığımızda birbirimize tekrar sarıldığımızı falan çok iyi hatırlarım. Özlediğimizi.
    Mete A.: Sonra gidip tekrar başladık zaten. 'Bahar gelse de gitsek' hep vardı . Yaz oldu mu zaten ortadan kayboluyoruz. Bir de tükeniyosun. Birşeyler yaşamadan oturup saatlerce ne anlatacaksın? Şehrin içersinde hep aynı şeyleri yapıyosun. Kafadan uyduramazsın hiçbir şey...'

    http://www.hafifmuzik.org/?p=13995
    #40559 lilith | 13 yıl önce
     
  8. 8
    film çok güzeldi, evet kendime dair çok şey bulduğum filmlerdendir fakaaat ikinci bir ıssız adam vakasına sebep olmuştur. bardan hatun kaldırmak için ''kaybeden'' tarzında dolaşan erkekler gerçekten can sıkıcı.
    #42393 duman | 13 yıl önce
     
  9. 9

    -- spoiler --


    o adam* o kıza* gitme demediği için tonlarca sövgümü almış film. bi de kızın yere tüm tabağı boşaltması sahnesi de değişik tepkilere sebep oldu**


    -- spoiler --

    #42601 benaslindayogum | 13 yıl önce
     
  10. 10
    kaan çaydamlı ve mete avunduk ile yarın saat 23.00'da internet üzerinden radyo yayınına tekrar başlayacak program. her salı ve perşembe aynı saatte yayında olacakmış. bu adresten dinleyebilirsiniz:
    www.bineviradyo.com
    #43734 gzmaknc | 13 yıl önce
     
  11. 11
    bazısına* bir sinema yapımını çağrıştırsa da bazılarına da** bir şarkı sözünü çağrıştırır ki şarkının yorumcusu* mirkelamdır ve adının da ey aşk olması muhtemeldir.
    #43735 ecemetery | 13 yıl önce
     
  12. 12
    eğer nispeten uzun bir süredir ankara'daysanız ve bu şehre biraz uyum sağlamışsanız, "bu ne la?" diyeceğiniz film olacaktır. eski programları dinlerken de farklı bir şey hissetmezsiniz. ankara'da, montana çetesine, kadınların öğrenildiği kadıköy sokaklarına ve şehrin huzursuz sakinlerine adanan bir radyo programı pek anlam ifade etmez.

    şehirler yalnızca yerleşim birimleri değil, insanlara ve topluluklara biçim ve boyut veren yerlerdir. bu yüzden modern insanların post-modern yalnızlıkları ya da geç kalmış beat kuşağı buhranları ankara'ya gelmez. bu şehri yaşayan adam da bu kafaları anlamaz.

    kaybedenler kulübü, istanbullu adamların istanbul'da istanbul'a yaptıkları bir yayındır kısacası.

    (kaç kez oturup dinledim farklı farklı programları, muhabbete dahil olamıyorum, delireceğim.)
    #43787 hao jiu bu jian | 13 yıl önce
     
  13. 13
    hayatında birşeyleri değiştirmeye gücü yetmeyenlerin, bunu denemeyenlerin, değişimin getirdiği yükü kaldırmayı gözü kesmeyenlerin gayet beğendiği filmdir.

    sonunda ''yaa hakkatten, böyle işte şu anki hayatı bıraksak, yeni hayata yelken açsak'' falan diye takribi 10 dk kadar pembe hayaller kurulur, sonra da hayata devam edilir.

    ki o kardeşim o beğenmediği hayatına dönmek zorundadır çünkü o limandan hiç dışarıya çıkmamıştır aslında hiç çıkamayacaktır.
    #43794 35bucuk | 13 yıl önce
     
  14. 14
    http://radyo1.kolayradyo.com:9075/listen.pls şu an yayındadırlar. filmden sonra dinleyince gerçek değillermiş gibi geliyor o ayrı..
    #43955 rphalange | 13 yıl önce
     
  15. 15
    10 dakika izleyip kapattığım filmdir. sebebine gelecek olursak bu film içmeden izlenmez arkadaş sağlam filme benziyor ama sabahın köründe izlencek bir film değil saat 1-2 gibi 3-4 bira eşliğinde süper olabilir.
    #45918 w4rdoom | 13 yıl önce