kayıt

odtu ulasim eylemi

  1. 1
    hala devam etmekte olan yurtlar bölgesindeki iki otobüsün mahsur bırakılması tahrip edilmesi şeklinde vuku bulan eylem.. baya da kalabalıklar maşallah..
    #6128 burocknroll | 14 yıl önce
     
  2. 3
    odtü de 100e yakın hacettepede ise 28 öğrencinin gözaltına alındığı öğrenci kolektiflerince düzenlenen eylem. 18 mart da odtü buluşması saat 1 ve fizik önü olarak kararlaştırılan bir tepki eylemiyle adliyeye gidilecek. üniversitelerde artan polis baskısının yeni bir örneğidir. polis odtü ye a4 girişinin dışından da olsa merhaba demiştir. yurtlar bölgesinde öğrenciler tarafından yurt eylemi ve otobüslere yol kapama bir tepki olarak konmuştur. bu olaylar üniversitelerin özgürlüğüne müdahaledir. üniversiteler öğrencilere ait olmalıdır ve her türlü baskı son bulmalıdır. rektörlüğün zeki politikasıyla polisin bugün odtüde kampüs içine girmesine izin verilmemiştir ama bu ne bir kazanım ne de üniversitenin özgürlüğüdür. bu odtüde hala bir tepkisellik varken rektörlüğün dikkati üzerine çekmemek isteyişidir. üniversiteler ancak öğrencilerin ortaklaşa çabasıyla özgürleşebilir.
    #6131 geist | 14 yıl önce
     
  3. 5
    bu eylem sonucunda melih gökçek hatasını anlamış ve yaptıklarından dolayı pişman olmuştur.**
    (img: http://i.milliyet.com.tr/sondakikahabergaleriler/2010/03/18/gokcek-i-cildirtan-otobusler-555773.jpeg)
    #6193 thu | 14 yıl önce
     
  4. 2
    okulumuzdan 99 kişi gözaltında... keşke şimdi haberim olmasaydı da destek verebilseydim ve ben de aralarında yer alsaydım... ayrıca hacettepe'de de eşzamanlı yapılan bu eylemde 28 öğrenci yine gözaltına alındı... söylentilere göre, eylemler metro girişlerinde de başlatılacakmış
    #6129 bobigeloglum | 14 yıl önce