kayıt

passage

  1. 1
    ortamını sevmediğim mekan. tiki tiki insanlar var. odtülü gençlerin orada takılmasını tasvip etmediğim mekandır
    #37889 axlrose | 13 yıl önce
     
  2. 2
    sakarya civarında eğlenmeye en müsait mekan. geçen sene köşem isimli bir türkü bar iken bu senede bir anda değişmesi ve bu değişimi başarıyla tamamlaması takdire değiyor. haftasonları çıkan gruplar da insanları coşturuyor ve geçirdiğiniz zamandan zevk almanızı sağlıyor. fiyatlarının da ortalama olduğunu düşünür isek, haftasonu zamanını güzelce harcamak isteyenler için mantıklı bir tercih... ankaraya getirdikleri redd, malt, aylin aslım, jehan barbur gibi müzisyenler ile de fark yaratıyorlar. 16 martta da yine bir jehan barbur konseri varmış bu arada... gitmek farz
    #37899 bobigeloglum | 13 yıl önce
     
  3. 3
    ilişki başlatan ve malesef ki ilişki bitiren yer.siktiğimin mekanı
    #62351 kikikismi | 11 yıl önce
     
  4. 4
    şarküteri reyounundan tek farkı canlı müzik ve ürünlerin dans etmesi olan fordçular ve kezbanlarla dolu yer.(her genelleme gibi bu genelleme de istisnalar barındırır)
    edit: bi kaç yıl önce lisedeyken gündüz vakti gittiğimde beirut çaldığı için beni tavlamıştı. gündüz vakti kızılayda gidilebilecek güzel yerlerden. saat 10 gibi filan boku çıkmaya başlıyor.
    #62366 mr black president | 11 yıl önce
     
  5. 5
    sabahlayarak eğlenmek isteyenler için çok güzel mekan ama bi alex değil
    #62385 cimento | 11 yıl önce
     
  6. 6
    30 yaş üstü adamların bol olduğu, bunun yanında 16-17 yaşlarında liselileri bile görebileceğiniz bayağı mekan. en eğlenceli arkadaşlarımla gitmemize rağmen. yarım saatten fazla dayanamadık.
    #82742 nihil | 10 yıl önce
     
  7. 7
    2 senedir ankara'dayım, bi adamakıllı gidip eğlenmediğim mekan. en uzun kalışımız 1 saatti herhalde, onda da artık 'başlarım lan kalabalığa' diyip kendimizi dışarı attık.