kayıt

ahmet davutoğlu'nun günlüğü

  1. 6
    muhterem günlük,

    ışid'e destek verdiğimizi iddia edenler belge getirsin. bize akıl vermeye çalışan kılıçdaroğlu iq testi sonucunu getirsin. toma yakanlar gtümü yesin. biri bana gelsin/o da sensin... meymune kızım, haplarımı getirir misin? teşekkürler.

    tamam sakinim. nerede kalmıştım? toma, evet. şimdi yeni süper fikrim, yakılan toma yerine 100 (yazıyla "yüz") toma alıyoruz. böylece ne yapmış oluyoruz? hem dış mihraklara türkiye devletinin gücünü göstermiş oluyoruz, hem de alıyoruz veriyoruz, ekonomiye can veriyoruz. işte toma üreten firmamızın hisseleri yükselmeye başladı bile. hahaayyt!! ekonomi dediğin böyle yönetilir koçum.

    internette sweent todd mahlaslı bir münafık da nereden bulmuşsa eski günlüğüme erişmiş, yayınlıyormuş. şimdi seni güzelce yastık kılıfının içine saklayayım da o zaman bulsun da ifşa etsin bakalım. dur hatta efkan'ı arayayım da buldursun şu herifi. dur çalıyor... hmmm açmadı...nassı yani?? bu adam niye başbakanının telefonunu açmıyor yhhaa!? zaten geçen gün tayyip erdoğan hazretleri (s.a.v) ve tüm kabine halı saha maçı yapmışlar, takmın biri bir kişi eksik kaldığı halde beni çağırmak aklıllarına gelmemiş. ufaktan kıllanıyor muyum ne? dur neyse, vesvese yapmayalım şimdi durup dururken. hadi kaçtım ben.
    #94800 Sweeny Todd | 10 yıl önce
     
  2. tümünü gör