kayıt

ahmet davutoğlu'nun günlüğü

  1. 1
    büyük bir politik dehanın günlüğüdür. bir dahinin eyleminin, düşünce kıvılcımlarından nasıl evrildiğini anlamamıza yardımcı olabilir.

    sevgili günlük,

    stratejik derinlik diye bişey buldum. süper lan valla! ben bununla biraz oynayım, kitap falan yazarım.
    bu arada bıyık bıraktım, nasılım 8|)


    sevgili günlük,
    bugün dışişleri bakanı oldum. çıldıracam la sevinçten. bi daha söylüyom bak: [caps lock] dışişleri bakanı olduuuum!!!bir11!![capslock]. sonunda kıymetim anlaşıldı. sonunda orjinal fikirlerimi uygulamaya geçirebileceğim.
    gri takımım için mavi gömlek aldım. nasılım 8|)


    sevgili günlük,

    başbakanımız tayyip erdoğan (a.s)cumhurbaşkanı seçildi. haliyle başbakanlık koltuğu boşaldı. dışişlerinde gösterdiğim başarılarla yeni başbakan olmaya aday kişilerden biri de benim. allahım, noolur ben olayım inşallah. tayyip başkaaaan: beni seç beni seç!!


    sevgili günlük,

    başbakan oldum laaannn!! uu beybiii, çek dis out! ouu yeeaa!!! bazıları çekemedi tabii: yok komşularla sıfır sorun derken hepten bok etmişim ilişkileri; yok suriye uçağımızı düşürmeye benim bakanlığım dönemince cürret edebilmiş, yok bir grup çapulcunun konsolosluk görevlilerimizi kaçırmasına mani olamamışım... kıskançlık tabii bunlar hep. meyve veren ağacı taşlarlar. zoruna gidenin borusuna gitsin, çekemeyen anten taksın.
    her büyük devlet adamının adı geçtiğinde akla gelen veciz bir sözü var. benim de kendime bir tane bulmamın zamanı geldi. şu nasıl: "kimse sabrımızı sınamaya kalkmasın!" üğğğffff, oldu bence.
    tabanı dolgulu ayakkabı aldım kendime üç çift. nasılım 8|).
    #93627 Sweeny Todd | 10 yıl önce
     
  2. tümünü gör